ASTROLOŠKE PROGNOZE

Ljubavni horoskop za 2025. godinu: Koga čeka nova romansa, a koga vrtlog promena?

0

Proverite kakve promene u ljubavi čekaju vaš horoskopski znak tokom 2025. godine, po prognozama ruskih astrologa.

Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?
Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?foto: Shutterstock/bbernard

Strelac

 

Zvezde Strelcu predviđaju godinu punu avantura. Postoji šansa da krenete na uzbudljivo putovanje sa svojom drugom polovinom i ojačate svoja osećanja što je jače moguće. Teška situacija se javlja za usamljenog Strelca, koji može ući u vezu sa nedostojnom osobom. Verujte svojoj intuiciji i nemojte žuriti ni u čemu.

 

Jarac

 

Uspeh na ličnom planu očekuje zaposlene Jarčeve, koji će moći da reše dugogodišnje probleme i osveže odnose. Što se tiče samih predstavnika znaka, jesen i zima će vas oduševiti perspektivnim poznanicima i potencijalnim partnerima. Ne žurite sa stvarima i nemojte se "zakačiti" na osobu koja nije za vas; ostavite sebi vremena za lične planove i realizaciju ambicioznih ideja.

 

 

Vodolija

 

Sve Vodolije u 2025. godini treba da teže većoj empatiji i razumevanju ljudi oko sebe. Ovo se odnosi i na porodične znakove, koji bi dobro saslušali osećanja voljenih, i na usamljene predstavnike, kako bi stekli nova poznanstva i prijatelje. Možda se među njima krije vaša buduća srodna duša, koju su zvezde poslale odozgo, pa ne propustite priliku

 

Ribe

 

Talas romantike zahvatiće sve Ribe bez izuzetka, pa će naredna godina proći u znaku ljubavi i porodice. Usamljeni znaci će konačno sa svojim partnerom krenuti na zajedničko putovanje i, verovatno, venčanje. Članovi porodice će svoju drugu osobu sagledati iz novog ugla i biće prožeti još većim poštovanjem i naklonošću. Ipak, neke Ribe će obuzeti duh avanturizma, što ih može naterati na nepromišljene događaje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

makonda-tracker