ASTROLOŠKE PROGNOZE

Ljubavni horoskop za 2025. godinu: Koga čeka nova romansa, a koga vrtlog promena?

0

Proverite kakve promene u ljubavi čekaju vaš horoskopski znak tokom 2025. godine, po prognozama ruskih astrologa.

Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?
Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?foto: Shutterstock/bbernard

Lav

 

Lavovi će morati da donesu niz teških, ali obećavajućih odluka koje se odnose na ličnu sferu. Verovatni su rastanak i novi sastanci, osmišljeni da donesu mnogo pozitivnih emocija. Otvara se drugi vetar za bračne parove koji će doživeti neočekivani procvat osećanja. Razvijte i ojačajte svoj odnos zajedno.

 

Devica

 

Za samce Device 2025. godine, profesionalni i lični odnosi se mogu mešati. U prvoj polovini godine, samci će započeti kancelarijsku romansu, koja će se brzo razviti u ozbiljnu vezu. U leto, parovi se suočavaju sa teškim okolnostima. Uprkos tome, predstojeći događaji će ojačati vezu pa čak i eliminisati nesporazume iz prošlosti.

 

Vaga

 

Vaga planira dug period intenzivnih osećanja, koji će se desiti bliže letu. Uprkos svom oprezu, nećete moći da izbegnete prazničnu romansu. Međutim, u nju definitivno ne treba polagati velike nade. Dolaskom jeseni Vage koje su zauzete doživeće radostan događaj koji može uticati na mnoge stvari.

 

Škorpija

 

Škorpijama koji su srećni u vezama obećava se neočekivani susret sa bivšom ljubavlju koji će uzburkati stara osećanja. Budite oprezni sa svojim osećanjima i ne dajte drugima nikakve lažne nade. U međuvremenu, pojedinačni predstavnici znaka će se toliko umoriti od usamljenosti da rizikuju da uđu u neperspektivne veze. Sačekajte do sredine godine kada vam se osmehne prava ljubavna sreća.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker