ASTROLOŠKE PROGNOZE

Ljubavni horoskop za 2025. godinu: Koga čeka nova romansa, a koga vrtlog promena?

0

Proverite kakve promene u ljubavi čekaju vaš horoskopski znak tokom 2025. godine, po prognozama ruskih astrologa.

Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?
Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?foto: Shutterstock/bbernard

Ovan

 

Početak godine za Ovna biće prilično tih i miran. Najintenzivniji i najzanimljiviji lični događaji desiće se u drugoj polovini godine. Samci Ovnovi će na leto imati par kontroverznih romansi, što će rezultirati rizikom da se zbune u svojim simpatijama i završe u ljubavnom trouglu. Porodični znaci će osetiti dugo očekivanu harmoniju u paru i dostići novi nivo odnosa.

 

Bik

 

Sa dolaskom 2025. godine, Bik će biti uhvaćen u vrtlogu promena vezanih za njegov lični život. Neki predstavnici ovog znaka će se venčati, drugi će pronaći veliku ljubav na proleće, a treći će pronaći izlaz iz bolnih veza. U drugom slučaju, Bik ne treba da žali zbog raskida i da sebi da vremena da se oporavi. Zauzeti znaci moraju da preispitaju neke principe interakcije sa partnerom.

 

Blizanci

 

2025. godine u životu Blizanaca pojaviće se veoma bogata osoba koja je zaljubljena u njih. Ako tražite postojanost i stabilnost u životu, sačekajte dok ne upoznate svoju pravu ljubav što će se dogoditi na jesen. Zauzeti Blizanci treba da slušaju svoju intuiciju kako bi rešili za sebe najvažnije probleme.

 

Rak

 

Rakovi će veći deo godine provesti rešavajući svakodnevne probleme i razne nevolje. Sudbina će velikodušno poslati nove simpatije koje će im povećati poverenje u njihov šarm i pomoći im da krenu napred. Porodične predstavnike znaka očekuju opasna iskušenja, pa treba biti oprezan sa novim poznanstvima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker