ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Turbulentnih mesec dana je pred nama! Šta sezona Škorpije donosi svim znacima Zodijaka? (od 22. oktobra do 21. novembra)

1

Dobrodošli u misterioznu sezonu Škorpije – koja stiže 22. oktobra i traje do 21. novembra. Ona donosi transformacije i emocionalne vibracije, koje će imati uticaja na vaš život. 

VELIKI HOROSKOP ZA OKTOBAR I NOVEMBAR
VELIKI HOROSKOP ZA OKTOBAR I NOVEMBAR foto: Shutterstock / Kaspars Grinvalds

 

Strelac


Ova sezona vam donosi idealnu kombinaciju zabavnih, prijatnih i hladnih vibracija, Strelčeve. Dve planete (Sunce i Mars) će se udružiti kako bi raspalili vašu želju da se odmorite, opustite i spavate duže noći.

 

Ovo će biti posebno tačno kada krenemo u super-nabijeni sukob Mars-Pluton 3. novembra, koji bi vas mogao zbuniti oko nezgodne situacije koja uključuje novac, intimnost ili važan dogovor ili ugovor. Usput, ovo nije vreme za rizikovanje – umesto toga, najbolje je uzeti oprezan pristup, jer je ovo dugoročna energija koja će nas odvesti od 2024. do 2025. godine.

VELIKI HOROSKOP ZA JESEN ZA STRELCA
VELIKI HOROSKOP ZA JESEN ZA STRELCA foto: Shutterstock / ladyphoto

Romantika je još jedna oblast života koja vam je slatko naglašena u naredne četiri nedelje. Za početak, ljubavnica Venera koja putuje u vašem znaku do 10. novembra razbija vaš šarm do krova! Jasno je da je ovo ogromna ruka pomoći kad god se družite i upoznajete nove ljude, kao i romantične izglede.

 

Saturn koji se probudi iz svog dugog sna 15. novembra može ponovo podstaći vašu želju da budete ozbiljni u pronalaženju partnera koji, poput vas, živi život na zabavan, duhovan i optimističan način. Možda ćete to čak početi da osećate 4. novembra, pod Suncem-Saturnom, što ukazuje na mogućnost dugoročne veze.

 

Jarac


Ova sezona Škorpije obećava da će biti jedna od vaših najmoćnijih! Kako i na koje načine ste se promenili od 2008. godine? Tada je moćni i transformativni Pluton prvi put ušao u vaš znak, ostavljajući zauvek 19. novembra. U periodu od sada do 3. novembra, mogli biste imati neke velike spoznaje o tome ko ste postali, kuda ste krenuli, a ko (a ko nije). ) 

Na više načina, ovo izgleda kao važna matura, pa se pobrinite da se proslavite putovanjem preko okeana ili poklonivši sebi spa dan. Dani između 3. i 9. novembra bili bi idealni da se razmazite.

 

Ako su se određeni lični ili profesionalni projekti odvijali sporo poslednjih nekoliko meseci, to bi se moglo promeniti kada se vaša planeta (Saturn) probudi iz svog dugog nebeskog sna 15. novembra. Komunikacija će postati prioritet, što će najverovatnije doneti potrebu za pisanjem rada, predlogom ili možda polaganjem važnog ispita.

Vodolija


Koliko ste ostali verni svom osećaju autentičnosti, Vodolije? Za vas je cela ova sezona obojena epskim ulaskom Plutona — planete transformacije — u vaš znak. Ovaj spor, ali dubok uticaj će vas naterati da izvršite neophodne promene da biste se vratili u kontakt sa svojom ličnom moći. Dok budemo ulazili u 19. novembar, možda ćete napraviti značajne promene u svom životu, uklanjajući sve navike, imovinu i sve što vas sprečava da sledite svoje najistinitije snove i želje.

 

Između 22. oktobra i 4. novembra, možda ćete dobiti neke spoljne povratne informacije—ali ove promene su neizbežne, tako da što pre vi, kao i drugi, uđete u njih, stvari će biti lakše.

 

Škorpija vlada vašim sektorom karijere i javnom vidljivošću, tako da možete očekivati napredak u ovoj oblasti vašeg života. Mlad mesec 1. novembra, posebno, mogao bi da donese početak projekta, ugovora, pa čak i potpuno novog posla ili putanje karijere. Do 15. novembra moglo bi postati očigledno kako će ovaj početak doneti snažan osećaj sigurnosti dok glavni učitelj Saturn aktivira svoju moć u vašem sektoru novca. Biće neophodan naporan rad - a vi ste voljni da zasučete rukave i pređete na posao!

 

Ribe


Bogata Venera će biti na vašoj strani ove sezone, pomažući vam da napredujete u karijeri do 10. novembra. Iako ćete možda naići na prepreku ili kašnjenje oko 28. oktobra, do 3. novembra bićete srećni što ste uložili sve svoje truda i optimizma u ovoj oblasti vašeg života.

RIBE ČEKA SJAJNIH MESEC DANA
RIBE ČEKA SJAJNIH MESEC DANA foto: Krakenimages.com/Shutterstock

Sve je ovo deo velikog plana koji nebeski majstor učitelj Saturn ima za vas, a koji uključuje stvaranje nečega u vašem životu što će trajati test vremena. Pritisak da uspete možda ćete osećati snažno oko 15. novembra kada se Saturn budi iz retrogradnog stanja deo je ovog plana; vreme da zasučete rukave da nastavite da manifestujete život svojih snova.

 

Vaša druga velika vest ove sezone je da Pluton – planeta transformacije – ulazi u jedan od duhovnih sektora vaše karte. Počevši od 19. novembra, možda ćete primetiti želju da radite sa bilo kojim mističnim ili psihološkim praksama koje vam pomažu da dostignete dubok osećaj isceljenja. Snimanje vaših snova i njihovo dekodiranje sada bi moglo biti posebno korisno. Ako odlučite da istražite svoja noćna sanjarenja, 1. novembar mlad mesec je idealan trenutak za početak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Počela su važna dešavanja na nebu 

 

makonda-tracker