ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Turbulentnih mesec dana je pred nama! Šta sezona Škorpije donosi svim znacima Zodijaka? (od 22. oktobra do 21. novembra)

1

Dobrodošli u misterioznu sezonu Škorpije – koja stiže 22. oktobra i traje do 21. novembra. Ona donosi transformacije i emocionalne vibracije, koje će imati uticaja na vaš život. 

HOROSKOP ZA OKTOBAR I NOVEMBAR
HOROSKOP ZA OKTOBAR I NOVEMBAR foto: Shutterstock / Billion Photos

Lav


Ovo je sezona na koju treba obratiti pažnju, jer će vam dati uvid u način na koji ćete se transformisati dok prelazimo iz 2024. u 2025.! Možda provodite mnogo vremena sa porodicom ili odabranim plemenom, možda čak i idete niz sećanje ili dostižete dublje nivoe povezanosti. Ali zbližavanje nije uvek lako, kao što možete primetiti oko 24. oktobra i 3. novembra, kada se Pluton aktivira u vašem sektoru odnosa.

 

Ako sada dođe do neslaganja, istražite razloge za bilo kakvo osećanje besa. Iskreno ih ispitujući, možete postati svesni kako se menja način na koji se tvrdite. Počevši od ovog meseca, vaši najbliži odnosi se intenziviraju kako moćni Pluton ulazi u Vodoliju. Ono što vidite kod drugih — bilo pozitivno ili negativno — odražava nešto o vašoj ličnosti dok vaše veze postaju vaše sredstvo za ličnu evoluciju u narednih dvadeset godina!

 

Budite fleksibilni tokom punog meseca 14. novembra ovog meseca, koji donosi energiju promene u vaše profesionalno okruženje. Teče sa usponima i padovima sada vam daje pristup genijalnosti i kreativnoj energiji univerzuma, pa pokušajte da smislite pozitivne vesti za svaku vest koju biste mogli da primite.

ŠTA KAŽU ZVEZDE ZA DEVICE U NAREDNIH MESEC DANA?
ŠTA KAŽU ZVEZDE ZA DEVICE U NAREDNIH MESEC DANA?foto: Shutterstock

Devica


Dok vaša planeta, Merkur, putuje dubokim nebom Škorpije do 1. novembra, bićete veoma fokusirani na završetak istraživačkog ili pisanja projekta. U okviru ovog procesa, možete posebno da preuzmete briljantnu ideju oko 30. oktobra, tako da nemojte odbacivati intuitivne bliceve, čak i ako vam se čine previše čudnim ili „tamo negde“.

 

Na početku sezone, sve vodi ka pobedničkom trenutku za vašu karijeru tokom godišnje opozicije Venera-Jupiter, što predstavlja sreću u ovom sektoru vašeg života. Ovo bi takođe moglo biti povezano sa partnerstvom koje se formira između 4. i 15. novembra, kada se kosmički učitelj Saturn budi iz svog četvoromesečnog retrogradnog sna. Energija planete sa prstenom naglašava mogućnost udruživanja snaga sa nekim ko bi mogao da dopuni vaše već oštre sposobnosti i sposobnosti.

 

Zbog uticajne opozicije Mars-Pluton, ova sezona takođe donosi kretanje u vašim prijateljstvima. Aktivan između 22. oktobra i 4. novembra, mogao bi da izazove tračeve, pa čak i dramu u krugu vaših prijatelja. Iako se možda čini kao dobra ideja da se sada prepustite sočnom slušanju abrova, imajte na umu da ako to učinite, možda ćete otvoriti vrata priči koja će se razvijati u narednim mesecima. Postavljanje granica sada je vaša najbolja opcija!

Vaga


Predstojeća sezona obećava da će biti uzbudljiva za sve Vage. Ali umesto da se fokusira na vaš lični život, nebo vam skreće pažnju na vašu karijeru, naglašavajući potrebu za ravnotežom, kao i jasnim granicama. Oko 4. novembra, možda ćete morati da radite prekovremeno, i iako se neki zahtevi šefova ili kolega mogu činiti prihvatljivim, izgovaranje da bi moglo da vas podstakne na pregorevanje u budućnosti.

 

Radi se o tome da radite pametnije, a ne nužno i teže, tako da započnite sezonu na pravi način pronalaženjem neobičnih (ali briljantnih) načina da se nosite sa zahtevima vaše industrije, između 24. i 28. oktobra.

VAGAMA JE NAROČITO VAŽAN JEDAN DAN U NOVEMBRU
VAGAMA JE NAROČITO VAŽAN JEDAN DAN U NOVEMBRU foto: ANTON URICH/Shutterstock

Neki od projekata koji su bili odloženi ili su već neko vreme bili u pozadini mogli bi da povrate brzinu kada se legendarna prstenasta planeta (Saturn) probudi iz svoje duge retrogradnosti 15. novembra. Očekujte da će se vaše prijemno sanduče popuniti čak i pre ovog datuma—na kraju krajeva , bogata Venera će biti u vašem sektoru komunikacija do 10. novembra.

 

 Konkretno, 3. novembar je srećan datum za isporuku važnih stvari ili aplikacija koje možda imate u pripremi.

 

Škorpija


Sa vaša dva planetarna vladara, Marsom i Plutonom, superaktivnim na nebu, ova rođendanska sezona obećava da će biti jedna od vaših najmoćnijih! Univerzum će vam otvoriti put da radite ono što najbolje radite, a to je transformacija iznutra ka spolja.

 

Tokom čarobne faze mračnog meseca ove sezone 30. i 31. oktobra, stvorite prostor za kontemplaciju da zumirate velike teme koje su se desile za vas između 2008. i sada. Imajući to na umu, kako vidite sebe da promenite fokus u narednih dvadeset godina? Zapišite te namere na mladom mesecu 1. novembra, koji se dešava u vašem znaku, noseći energiju dugoročnog uspeha!

3. NOVEMBAR JE KLJUČIN DATUM U MESECU
3. NOVEMBAR JE KLJUČIN DATUM U MESECU foto: ANTON URICH/Shutterstock

Sa Marsom koji ulazi u vaš sektor karijere 3. novembra, a kasnije tokom godine ostvaruje retrogradno stanje, vaša karijera može biti spremna za neka prilagođavanja. Obratite pažnju na sve teme, poruke ili događaje koji se sada dešavaju, jer će osvetliti šta treba da ide i na šta da se fokusirate umesto toga.

 

U okviru ovog procesa transformacije, Škorpione, ključno je zapamtiti da da biste dobili drugačije rezultate, morate takođe promeniti svoj način razmišljanja, kao i svoje navike. Ovo će postati očigledno 28. oktobra, 30. oktobra — a posebno u vreme punog meseca 15. novembra.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker