astro prognoza

Jednima obilje novca, drugima – ljubavne čarolije: 3 znaka Zodijaka kojima retrogradni Jupiter donosi sreću & preokrete

0

Da li ste i vi među njima?

Koji horoskopski znaci će najviše profitirati od retrogradnog Jupitera?
Koji horoskopski znaci će najviše profitirati od retrogradnog Jupitera?foto: Péter Gudella / Panthermedia / Profimedia

Juče je zvanično krenulo retrogradno kretanje Jupitera, planete obilja, prosperiteta i duhovnog rasta, koje će trajati do kraja godine.

 

I dok retrogradno kretanje često izaziva osećaj stagnacije, za neke znakove ono može biti period kada im se sreća osmehne, a život okrene naglavačke u najboljem smislu.

 

Evo koja tri znaka Zodijaka će najviše profitirati od retrogradnog Jupitera!

 

1. Blizanci

 

Blizanci
Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Blizanci, pripremite se za period izuzetne sreće i unutrašnjeg mira. Retrogradni Jupiter donosi vam mudrost i sposobnost da sagledate svoje želje iz novog ugla. Mnogi Blizanci će tokom ovog perioda pronaći unutrašnju snagu i inspiraciju koja će ih usmeriti ka velikim životnim promenama. Poslovne prilike koje su vam ranije bile nedostižne sada će se otvoriti i pružiti vam šansu za napredak. Očekujte ne samo finansijski boljitak već i duboko zadovoljstvo u ličnom životu – bilo kroz nova prijateljstva ili harmoničnije odnose sa porodicom.

 

2. Strelac

 

Strelac
Strelacfoto: Shutterstock / Allexxandar

Za Strelčeve, Jupiterova retrogradnost znači povratak izgubljenim snovima i novim prilikama. Jupiter je vaša vladajuća planeta, pa retrogradno kretanje u vašem životu donosi pozitivne preokrete i razne avanture. Strelčevi će osećati pojačanu želju da istraže svet, ali i da se suoče sa prošlošću. Tokom ovog perioda, neki će pronaći pravu ljubav ili obnoviti strasti u postojećim vezama. Na poslu, retrogradni Jupiter će vam omogućiti da izvučete maksimum iz prilika koje vam dolaze, a ulaganja koja napravite sada mogu doneti velike plodove u budućnosti.

 

3. Ribe

 

Ribe
Ribefoto: Allexxandar/Shutterstock

Ribe, retrogradni Jupiter vas podstiče da se oslobodite ograničenja i otkrijete svoje skrivene talente. Jupiter vam otvara vrata za lični razvoj i emotivno isceljenje, što vam može doneti unutrašnji mir i nove spoznaje. Mnogi će osetiti nalet inspiracije i kreativnosti koji će im pomoći da uđu u nove projekte ili čak pronađu potpuno novi put u karijeri. Na ljubavnom planu, ovo je period kada možete privući srodnu dušu ili poboljšati postojeći odnos. Pripremite se za iznenadne promene koje će vam doneti priliku da živite život pun radosti i ostvarenja svojih snova. Uživajte u ovom periodu pozitivne energije i zapamtite – retrogradni Jupiter može vam pomoći da promenite perspektivu i započnete novo, srećnije poglavlje svog života.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker