zavirite među zvezde

Do 4. februara 2025. proći će kroz dramatičnu transformaciju: Kako će retrogradni Jupiter uticati na vaš znak Zodijaka?

0

U naredna 4 meseca pokrenuće se promene koje neće zaobići ni jedan horoskopski znak

HOROSKOP DO FEBRUARA 2025.
HOROSKOP DO FEBRUARA 2025. foto: Rob Latour Shutterstock Editorial/ Anna Pasichnyk

Strelac


Sa Jupiterom, vašom vladajućom planetom, retrogradnim, vreme je da usporite i ponovo se povežete sa svojim unutrašnjim ja. Saturnov uticaj donosi lekcije koje zahtevaju pažljivo razmišljanje i prilagođavanje vaše rutine kako biste izbegli sagorevanje.

 

Ova faza takođe može doneti povratak prošlih odnosa, dajući vam priliku da zauvek zatvorite ta vrata i krenete napred sa obnovljenom jasnoćom.

 

Jarac


Kako se retrogradni Jupiter razvija, uspostavljanje nove, strukturirane rutine će vam od velike koristi. Ovo je vreme da budete strpljivi i metodični u svom pristupu, posebno u tome kako upravljate moći i kontrolom u vašim odnosima.

Fokusirajući se na stvaranje čvrstih, dugotrajnih temelja, iz ovog perioda ćete izaći jači i uravnoteženiji. Do trenutka kada Jupiter promeni znakove, izgradićete nešto stabilno i održivo u svojim ličnim vezama.

Vodolija


Saturn u Ribama može izazvati sumnje u vezi sa zabavljanjem i vezama, ali retrogradni Jupiter vam nudi novu perspektivu učenja i samootkrivanja. Iskoristite ovo vreme da razmislite o promenama koje želite da primenite u svom kućnom životu i obrazovnim aktivnostima.

Bilo da se bavite novim predmetom ili preispitujete svoje ciljeve, ova faza će vas inspirisati da produbite svoje znanje i proširite svoje vidike.

 

Ribe


Sa Jupiterom i Saturnom u napetosti, ova retrogradnost će izazvati vaše strpljenje, ali će doneti i toliko potrebne trenutke mira i ravnoteže. Odvojite ovo vreme da se fokusirate na projekte učenja koji izazivaju vaše interesovanje.

 

Bilo da se radi o istraživanju nove strasti ili usavršavanju svojih veština, ovaj period vas podstiče da negujete svoj intelektualni i lični rast, postavljajući scenu za svetliju budućnost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Astrološkinja otkrila koju tehniku koriste dobitnici u igrama na sreću 

 

makonda-tracker