zavirite među zvezde

Do 4. februara 2025. proći će kroz dramatičnu transformaciju: Kako će retrogradni Jupiter uticati na vaš znak Zodijaka?

0

U naredna 4 meseca pokrenuće se promene koje neće zaobići ni jedan horoskopski znak

HOROSKOP DO FEBRUARA 2025.
HOROSKOP DO FEBRUARA 2025. foto: Shutterstock / Neirfy

Tokom ovog retrogradnog Jupitera, koji će se odigrati u Blizancima, ohrabreni smo da duboko razmislimo o našim prijateljstvima, odnosima i načinu na koji obrađujemo informacije.

 

Ovaj period se ne odnosi na ekspanziju, već na okretanje ka unutra kako bi se istražio lični rast.

 

Sa ovim kosmičkim uticajem, od nas se traži da preispitamo svoje veze i način na koji komuniciramo, gurajući nas ka smislenijim interakcijama i dubljem razumevanju sebe.

Evo kako će svaki horoskopski znak doživeti transformaciju tokom ovog vremena:

 

Ovan


Retrogradni Jupiter vas podstiče da bliže pogledate svoje ciljeve i kako negujete veze sa onima oko vas. Vreme je za razmišljanje, tražeći od vas da uravnotežite svoj pogon sa sposobnošću da efikasno sarađujete.

 

Ovaj tranzit vam pomaže da ponovo procenite svoja prijateljstva, pokazujući vam koja od njih imaju istinsku vrednost, a koja vas možda sputavaju. Iskoristite ovaj period da fino prilagodite svoje profesionalne obaveze, osiguravajući da idete napred sa integritetom i disciplinom.

 

Bik


Ovaj retrogradni Jupiter vas tera da usavršite svoje planove i sagledate svoja nedavna iskustva. Podstiče vas da razmislite o tome kako vidite sebe, svoje ambicije i načine na koje radite sa drugima.

 

Uticaj Jupitera tokom ovog vremena pomaže vam da ojačate osećaj svrhe, omogućavajući vam da krenete napred sa novim samopouzdanjem u postizanju vaših ličnih i profesionalnih ciljeva.

 

Blizanci


Za vas, retrogradni Jupiter ističe vaše odnose, podstičući vas da ispitate svoje potrebe i želje u ličnim i profesionalnim partnerstvima. Bilo da su u pitanju prijateljstva, romansa ili poslovne veze, ovaj period vam pomaže da razjasnite šta vam je zaista važno.

 

Dok se Jupiter fokusira na proširenje vaših veština umrežavanja, Saturn vas nežno podseća da postavite zdrave granice. Ovih nekoliko meseci vam nude dublje razumevanje šta želite od svojih veza i kako da ih sa namerom negujete.

 

Rak


Retrogradni Jupiter vas poziva da napravite korak unazad i procenite uticaj svog vođstva i pravac vašeg rada. Vreme je za introspekciju, podsećajući vas da su briga o sebi i lična refleksija neophodni da biste izbegli sagorevanje.

 

Ako iskoristite ovo vreme da se napunite, bićete bolje opremljeni da vodite i efikasno sarađujete u budućnosti. Ova faza vam pomaže da se uskladite sa svojom svrhom i postanete jači u svojim profesionalnim i ličnim nastojanjima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

PROMENE DO 4. FEBRUARA 2025.
PROMENE DO 4. FEBRUARA 2025. foto: Shutterstock/Alliance Images

Lav


Ovaj retrogradni period stavlja vaša prijateljstva u centar pažnje. Nakon razmišljanja o prošlim vezama tokom nedavnog pomračenja u Ribama, sada imate priliku da formirate dublje, značajnije veze.

 

Sa Saturnom u Ribama koji utiče na vaše emocionalne uvide, postaćete svesniji gde ulažete svoju energiju. Ova svest vam omogućava da negujete jača prijateljstva sa više podrške koja su u skladu sa vašim osećajem sebe koji se razvija.

 

Devica


Retrogradni Jupiter naglašava evoluciju vaših ambicija. Savršeno je vreme da prepoznate podršku koju ste dobili od svojih najmilijih i radite na usklađivanju porodičnog i privatnog života.

 

Možda ćete se takođe osećati kreativnije, što ovo čini idealnim periodom za saradnju sa drugima. Koristeći ovu kreativnu energiju, moći ćete da podignete svoje projekte na viši nivo, a da pritom ostanete utemeljeni u svojim odnosima.

Vaga


Sezona pomračenja donela vam je vredna otkrića, a retrogradni Jupiter vas poziva da nadogradite taj zamah. Ovo je vreme za duboko razmišljanje — prilika da razmislite šta je zaista važno na vašem putu ličnog rasta.

 

Usredsredite se na učenje, lečenje i širenje svog unutrašnjeg sveta. Dok prihvatate samoljublje, otkrićete da se vaši prioriteti prirodno pomeraju ka onome što vas neguje i podiže.

 

 

Škorpija


Retrogradni Jupiter vas poziva da pomerite pogled sa prošlosti i pogledate ka budućnosti. Ovaj period vas podstiče da usvojite logičniji pristup oslobađanju onoga što vam više ne služi.

 

Otpuštanjem starih obrazaca i načina razmišljanja, stvarate prostor za nove projekte i iskustva. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi koji vam mogu pomoći da uđete u ovo sledeće, uzbudljivo poglavlje vašeg života.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP DO FEBRUARA 2025.
HOROSKOP DO FEBRUARA 2025. foto: Rob Latour Shutterstock Editorial/ Anna Pasichnyk

Strelac


Sa Jupiterom, vašom vladajućom planetom, retrogradnim, vreme je da usporite i ponovo se povežete sa svojim unutrašnjim ja. Saturnov uticaj donosi lekcije koje zahtevaju pažljivo razmišljanje i prilagođavanje vaše rutine kako biste izbegli sagorevanje.

 

Ova faza takođe može doneti povratak prošlih odnosa, dajući vam priliku da zauvek zatvorite ta vrata i krenete napred sa obnovljenom jasnoćom.

 

Jarac


Kako se retrogradni Jupiter razvija, uspostavljanje nove, strukturirane rutine će vam od velike koristi. Ovo je vreme da budete strpljivi i metodični u svom pristupu, posebno u tome kako upravljate moći i kontrolom u vašim odnosima.

Fokusirajući se na stvaranje čvrstih, dugotrajnih temelja, iz ovog perioda ćete izaći jači i uravnoteženiji. Do trenutka kada Jupiter promeni znakove, izgradićete nešto stabilno i održivo u svojim ličnim vezama.

Vodolija


Saturn u Ribama može izazvati sumnje u vezi sa zabavljanjem i vezama, ali retrogradni Jupiter vam nudi novu perspektivu učenja i samootkrivanja. Iskoristite ovo vreme da razmislite o promenama koje želite da primenite u svom kućnom životu i obrazovnim aktivnostima.

Bilo da se bavite novim predmetom ili preispitujete svoje ciljeve, ova faza će vas inspirisati da produbite svoje znanje i proširite svoje vidike.

 

Ribe


Sa Jupiterom i Saturnom u napetosti, ova retrogradnost će izazvati vaše strpljenje, ali će doneti i toliko potrebne trenutke mira i ravnoteže. Odvojite ovo vreme da se fokusirate na projekte učenja koji izazivaju vaše interesovanje.

 

Bilo da se radi o istraživanju nove strasti ili usavršavanju svojih veština, ovaj period vas podstiče da negujete svoj intelektualni i lični rast, postavljajući scenu za svetliju budućnost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Astrološkinja otkrila koju tehniku koriste dobitnici u igrama na sreću 

 

makonda-tracker