zavirite među zvezde

Do 4. februara 2025. proći će kroz dramatičnu transformaciju: Kako će retrogradni Jupiter uticati na vaš znak Zodijaka?

0

U naredna 4 meseca pokrenuće se promene koje neće zaobići ni jedan horoskopski znak

PROMENE DO 4. FEBRUARA 2025.
PROMENE DO 4. FEBRUARA 2025. foto: Shutterstock/Alliance Images

Lav


Ovaj retrogradni period stavlja vaša prijateljstva u centar pažnje. Nakon razmišljanja o prošlim vezama tokom nedavnog pomračenja u Ribama, sada imate priliku da formirate dublje, značajnije veze.

 

Sa Saturnom u Ribama koji utiče na vaše emocionalne uvide, postaćete svesniji gde ulažete svoju energiju. Ova svest vam omogućava da negujete jača prijateljstva sa više podrške koja su u skladu sa vašim osećajem sebe koji se razvija.

 

Devica


Retrogradni Jupiter naglašava evoluciju vaših ambicija. Savršeno je vreme da prepoznate podršku koju ste dobili od svojih najmilijih i radite na usklađivanju porodičnog i privatnog života.

 

Možda ćete se takođe osećati kreativnije, što ovo čini idealnim periodom za saradnju sa drugima. Koristeći ovu kreativnu energiju, moći ćete da podignete svoje projekte na viši nivo, a da pritom ostanete utemeljeni u svojim odnosima.

Vaga


Sezona pomračenja donela vam je vredna otkrića, a retrogradni Jupiter vas poziva da nadogradite taj zamah. Ovo je vreme za duboko razmišljanje — prilika da razmislite šta je zaista važno na vašem putu ličnog rasta.

 

Usredsredite se na učenje, lečenje i širenje svog unutrašnjeg sveta. Dok prihvatate samoljublje, otkrićete da se vaši prioriteti prirodno pomeraju ka onome što vas neguje i podiže.

 

 

Škorpija


Retrogradni Jupiter vas poziva da pomerite pogled sa prošlosti i pogledate ka budućnosti. Ovaj period vas podstiče da usvojite logičniji pristup oslobađanju onoga što vam više ne služi.

 

Otpuštanjem starih obrazaca i načina razmišljanja, stvarate prostor za nove projekte i iskustva. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi koji vam mogu pomoći da uđete u ovo sledeće, uzbudljivo poglavlje vašeg života.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker