astro prognoza

Pripadnike ova 4 znaka Zodijaka očekuje zima puna strasti & novih romansi – da li ste i vi među njima?

0

Dok se dani skraćuju, ljubavne veze će jačati, a stari i novi odnosi će doživeti preobražaje.

Koja 4 znaka očekuje romantična zima?
Koja 4 znaka očekuje romantična zima?foto: Ivan Ryabokon / Panthermedia / Profimedia

S dolaskom zime, magija ljubavi ponovo oživljava.

 

Ova sezona donosi uzbudljive promene, a neki horoskopski znaci će posebno osetiti strast i nove romantične prilike. 

 

Pripremite se da otkrijete koja četiri znaka će do kraja 2024. doživeti velike ljubavne preokrete!

 

1. Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

 

Škorpija
Škorpijafoto: Shutterstock / Allexxandar

Ljudi rođeni u znaku Škorpije u zimskom delu godine osetiće intenzivnu strast i duboku emocionalnu povezanost. U decembru, Venera će se nalaziti u njihovom znaku, donoseći romantične prilike i mogućnost za obnovu starih ljubavnih veza. Može se dogoditi i da se probude emocije prema nekome koga već duže vreme poznajete, a niste ni slutili da biste mogli da ga posmatrate na romantičan način. Otvorite srce za nove emocije i ne plašite se da zaronite u dubine svojih osećanja!

 

2. Vodolija (20. januar – 18. februar)

 

Vodolija
Vodolijafoto: Allexxandar/shutterstock

Ove zime Vodolije će biti iznenađene novim romantičnim prilikama koje se pojavljuju na vidiku. Njihova kreativnost i originalnost privućiće pažnju osobe kakvu do sada nikada nisu ni razmatrale, a proleće će doneti posebne trenutke koji će ih zbližiti do nivoa potencijalno ozbiljne veze. Očekujte uzbudljive avanture i neočekivane susrete!

 

3. Ovan (21. mart – 19. april)

 

Ovan
Ovanfoto: Shutterstock

Ovnovi će ovog zimskog perioda biti puni entuzijazma i samopouzdanja. Njihova strastvenost će privući nove osobe u njihov život, a potencijalni romantični odnosi razvijaće se brzim tempom. Biće to vreme kada će se stari odnosi transformisati, dok će novi doneti uzbuđenje i radost. Ne razmišljajte mnogo i prepustite se onome što vam donosi trenutak, naročito tokom novembra!

 

4. Devica (23. avgust – 22. septembar)

 

Devica
Devicafoto: Shutterstock/Allexxandar

Device će se suočiti s novim perspektivama u ljubavi. S dolaskom zime, očekujte promene koje će doneti priliku za emocionalno ispunjenje. Možda ćete otkriti osećanja prema nekome koga ste dugo smatrali prijateljem. Spremite se za iznenađenja i strastvene trenutke koji će preoblikovati vaše odnose na načine koje do skoro ne biste mogli ni da zamislite!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker