astrologija

Novčani horoskop za nedelju od 7. do 13. oktobra: Blizancima se prevara vraća kao bumerang, Vage konačno vraćaju dugove!

0

Novac je veoma važan. Bez njega se ne može, pa je važno da pratite finansijski horoskop da biste znali šta će vas čekati u danima pred nama 

NOVČANI HOROSKOP OD 7. DO 13. OKTOBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 7. DO 13. OKTOBRAfoto: Shutterstock / Africa Studio

Astrolozi su nam rekli kakva će biti nedelja od 7. do 13. oktobra u finansijskom sektoru.

 

Vrlo često, siromaštvo i problemi sa samoizražavanjem mogu biti deo karmičkih scenarija. Astrolozi i stručnjaci iz oblasti bioenergije napominju da se ovi scenariji mogu promeniti , tako da ne morate da imate probleme samo zato što sudbina tako nalaže.

 

Ove nedelje zvezde će pomoći mnogima od nas da poboljšaju svoju finansijsku sudbinu. Merkur je i dalje jak, tako da ne bi trebalo da bude problema sa novčanim transakcijama ako obratite pažnju.

Ovan


Zvezde i planete favorizuju promene u kući i na radnom mestu. Bolje je započeti nedelju čišćenjem i dovođenjem stvari u red. Tako će finansijski tokovi biti aktivniji, pa će Ovnovi moći da primaju više novca na uobičajenom nivou rada. Ovnovi nemaju urođenu skromnost, ali im astrolozi savetuju da budu skromniji u komunikaciji sa nepoznatim ljudima. Stvaranje novih neprijatelja sada je opasno za vaš novčanik.

 

Bik


Ljudi ovog znaka moći će da ostvare svoje snove i da se približe svojim ciljevima. Astrolozi savetuju da zapamtite da novac voli aktivnost, a zbog Venere i dalje postoje problemi sa obnavljanjem energije. Moraće više da rade, ali Bik će moći da pronađe rešenja za složene probleme i uštedi vreme i trud. Sve će uspeti ako odvojite vreme i efikasno trošite energiju. Takođe vam je potrebno malo samopouzdanja i cilj da održite motivaciju.

Blizanci


Noćna svetila su sada na strani Blizanaca, pa će se sve planirano ostvariti u najkraćem mogućem roku. Nepredviđene finansijske i operativne greške mogu se ispostaviti kao naplata za prošle nedostatke. Ako su u prošlosti Blizanci postizali svoje ciljeve prevarom i lukavstvom, Univerzum može zahtevati vraćanje dugova. U drugoj polovini nedelje, Blizanci mogu malo da izgube podsticaj da se usavršavaju.

 

Rak


Rakovi prvo treba da razmisle o tome kako da očiste svoju auru. Činjenica je da su se zbog destruktivne Venere u njihovom biopolju mogle nagomilati negativne vibracije kojih se treba osloboditi. Ove nedelje, optimistično raspoloženje pomoći će Rakovima da postanu mnogo srećniji i srećniji. Biće ovo nedelja zanimljivih susreta i prijatnih uvida. Na horizontu mogu biti nove prilike, pa je najbolje obratiti pažnju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker