astro prognoza

Retrogradni Jupiter donosi finansijski rast: Ova 3 horoskopska znaka će se kupati u parama od 9. oktobra!

0

Pripadnici ovih znakova treba da iskoriste priliku za pažljivo planiranje i istražuju sve moguće izvore prihoda.

Retrogradni Jupiter donosi stabilan i siguran rast određenim znacima Zodijaka
Retrogradni Jupiter donosi stabilan i siguran rast određenim znacima Zodijakafoto: Shutterstock / buradaki

Retrogradni Jupiter poznat kao planeta ekspanzije, sreće i obilja trajaće od 9. oktobra pa sve do 4. februara 2025. i sa sobom donosi priliku za finansijski rast određenim horoskopskim znacima.

 

Tokom ovog perioda, Jupiterov retrogradni hod podstiče introspekciju i analizu, omogućavajući nam da prepoznamo šanse za napredak.

 

U nastavku teksta predstavljamo tri znaka kojima će ovaj tranzit verovatno doneti finansijske mogućnosti i novčani uspeh.

 

1. Bik

 

Džordž Kluni je Bik
Džordž Kluni je Bikfoto: EPA / ALESSANDRO DI MEO

Poznati po svojoj posvećenosti i strpljenju tokom retrogradnog Jupitera Bikovi mogu očekivati prilike za stabilan finansijski napredak. Moguće je da će se pojaviti neočekivane šanse za dodatnu zaradu ili investicije koje će im doneti dugoročne koristi. Posebno bi mogli profitirati od ulaganja u nekretnine ili štednje. Savetuje se da tokom ovog perioda dobro prouče svoje finansijske opcije, jer će imati priliku da se dugoročno obezbede.

 

2. Jarac

 

Kejt Midlton rođena je u znaku Jarca
Kejt Midlton rođena je u znaku Jarcafoto: Shutterstock / Profimedia/ Savina Nataliia

Jarčevima će retrogradni Jupiter doneti priliku da materijalizuju dugogodišnji trud. Ovaj tranzit će podstaći Jarčeve da preispitaju svoje finansijske odluke iz prošlosti i možda povrate neki novac ili resurse koje su već uložili. Jupiter im donosi i šansu za unapređenje na poslu ili finansijsku nagradu za prethodne zasluge. Ovo je savršen period da Jarčevi pregovaraju o povišicama ili razmotre dugoročne planove ulaganja.

 

3. Ribe

 

Džastin Biber je rođen u znaku Ribe
Džastin Biber je rođen u znaku Ribefoto: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ribe će se tokom retrogradnog Jupitera osećati inspirisano da istraže nove načine zarade, posebno one povezane s kreativnim radom ili projektima u kojima uživaju. Moguće je da će doći do neočekivanih prilika za finansijski rast kroz umetnost, pisanje ili rad s ljudima. Jupiter im donosi priliku da unovče svoje talente, a takođe im pomaže da razviju bolji pristup upravljanju novcem i obezbede stabilniju budućnost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker