prognoze ruskog astrologa

Već od 8. oktobra ih očekuje talas sreće: Tamara Globa ovom znaku prognozira lepe promene u ljubavi & karijeri

0

Astrološkinja Tamara Globa predviđa jednom horoskopskom znaku oktobar pun sreće u svim sferama.

foto: maxbelchenko/Shutterstock
foto: maxbelchenko/Shutterstock

Poznati astrolog Tamara Globa podelila je svoju prognozu za blisku budućnost, istakavši jedan horoskopski znak za koji dolazi period dugo očekivanih promena nabolje.

 

Prema Globinoj prognozi, ova srećna osoba biće Škorpija.

 

Prema predviđanju Tamare Globe, Škorpije, koje su nedavno doživele teška vremena, mogu da odahnu. Od ponedeljka, 7. oktobra 2024. godine, predstavnici ovog znaka ulaze u novu, svetlu fazu svog života.

 

Karijera i finansije

 

Škorpije očekuje pravi iskorak u profesionalnoj sferi. Svi dosadašnji napori i trud će konačno početi da daju plodove. Moguće je unapređenje ili neočekivano unosna ponuda uticajnih ljudi. Vaša finansijska situacija će se značajno poboljšati i pojaviće se novi izvori prihoda.

 

Škorpije će imati sreće od 7. oktobra
Škorpije će imati sreće od 7. oktobrafoto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Lični život

 

Ugodne promene očekuju i Škorpije u ljubavnim odnosima. Slobodni predstavnici znaka imaju sve šanse da upoznaju svoju srodnu dušu, a oni koji su već u vezi moći će da je podignu na novi, dublji nivo. Porodične Škorpije će osetiti harmoniju i međusobno razumevanje sa svojim najmilijima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker