zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 7. do 13. oktobra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 7. do 13. oktobra.

Šta vam donosi nedeljni horoskop za nedelju pred nama?
Šta vam donosi nedeljni horoskop za nedelju pred nama?foto: Shutterstock/altafulla

Nedeljni horoskop piše Olga Savić.

 

OVAN

 

Hrana

I u ovoj nedelji imate problem sa manjkom vremena. I pored užurbanosti, ne dozvolite da vaš organizam i imunitet trpe. Pojačajte ishranu kaloričnijim namirnicama, ali i belim lukom, celerom, limunom.

Ljubav

Porodica će „jesti“ vašu energiju – neki put vam donositi tenziju i osećaj da ćete iz kože iskočiti, neki put zahtevati svaku mrvicu vaše pažnje i truda. Voljena osoba će biti u nekim momentima savršeno razumna, u nekim savršeno nerazumna, a ove „nerazumnosti“ će ispeglati noćni časovi i strast između vas dvoje. Povremeno ćete se osećati kao da ste između dve vatre – snage imate, a nadamo se da će i živci izdržati. Slobodni Ovnovi – lep period da se sa nekim „pronađete“ – emocije teku lako, strasti još lakše. Ljubavne priče započete sada odlikovaće dubina osećanja, ali i trajnost i ozbiljnost.

Posao

Mnogo komplikacija u dogovorima, mnogo nekih prepreka koje treba u hodu preskakati ili rešavati. Šefovi će vam povremeno grickati živce, ali još više će ih grickati oni lažni autoriteti – oni što su samo sebe i nikog drugog ubedili da su bitni, da su neki faktor. E ti potonji će umeti da vas izbace iz takta, pa zarad svog mira – sklonite se i ne ubeđujte se sa onima koji ne žele da čuju. Timski rad i kolegijalno okruženje će predstavljati izazov za vas – ali će se obaveze završiti kvalitetno i na vreme.

Zdravlje

Nagomilan stres, stomačne tegobe.

 

BIK

 

Hrana

Ove nedelje vam je apetit pojačan. Kao da ste ušli u jednu od svojih hedonističkih faza – sve volite, sve vam prija, u svakom zalogaju uživate. A bilo bi dobro da preskačete obroke u večenjim satima.

Ljubav

Dok se u poslovnom (a kod nekih i u porodičnom) segmentu dižu bure i oluje, sto stvari se dešava i malo je mira i predaha za vas – dotle u sferama ljubavi duvaju neki povoljniji vetrovi. Moguće je da se voljena osoba i vi povremeno ne čujete baš kako treba, nije vam komunikacija savršena – ponekad je razvučena a ponekad žustra – ali se zato osećate srcem, razgovarate pogledima i pronalazite mir jedno u drugom. Slobodni Bikovi – prijatelji vam donose dobru energiju i daju vetar u leđa – pogotovo oni sa kojima se niste videli duže vreme. Jedan slučajan susret može se pretvoriti u nešto više, pokrenuti vas.

Posao

Informacije su promenljive, dogovori nepouzdani, papirološka ili administrativna pitanja se gomilaju – na dnevnoj bazi se dešavaju promene i svaki odlazak na posao će vam unositi blagu nervozu jer ne znate šta će vas tog dana sačekati. Vi ste u takvoj energiji da nećete dozvoliti da vas ovakve situacije izbacuju iz takta – ali vam jednostavno neće prijati što svaki novi radni dan otvara nova „ratišta“. Informacije koje dobijate u vezi finansija jesu pozitivne, ali ovo je „kozmetičko“ poboljšanje. Nije ono koje vama treba.

Zdravlje

Moguće su prehlade.

 

BLIZANCI

 

Hrana

Po pitanju apetita ići ćete iz krajnosti u krajnost – čas gladni kao vuk, čas mrljavite po tanjiru. Uzimajte više tečnosti i ne jedite s nogu – preskačite brzu hranu, grickalice i slatkiše. To pravi obroci nisu.

Ljubav

Voljena osoba ume u ovim danima da vam posveti dovoljno vremena, ume da vas razume, pruži vam podršku i pažnju – a i vi umete da joj uzvratite na isti način. Doduše, može da se provuče s vremena na vreme i po koja sitna napetost između vas dvoje – ali na ova saplitanja ne treba obraćati puno pažnje – važno je da je suština vašeg odnosa stabilna i jaka. Slobodni Blizanci – vaš društveni život se dosta intenzivira u ovoj sedmici. Više osoba može privući vašu pažnju, slatko ćete flertovati i uživati u komunikaciji – ali će se jedna od njih izdvojiti – ona koja će učiniti da zatreperite i zavarničite.

Posao

Nestrpljivost, kašnjenja i brljanja, a u nekim slučajevima i svadljivost (sa razlogom ili bez) – koja su možda povremeno postojala tokom prethodne sedmice – ostaće iza vas. Vratiće vam se u potpunosti vaš elan, vaša brzina i hitrina, vaša prava komunikativnost i vaša energija – a kada ste u takvom modelu ponašanja, male su šanse da neće sve biti obavljeno na pravi način i u pravim vremenskim okvirima. Dobra prilika za dogovor – od kojeg se može napraviti i ozbiljnija poslovna saradnja.

Zdravlje

Dosta dobro. Mogućnost blažih prehlada.

 

RAK

 

Hrana

Uhvatiće vas neka prolazna neraspoloženja, pa će vam svaka hrana biti neukusna, nećete biti gladni i nećete uživati ni u najomiljenijim jelima. Ako ništa drugo, makar konzumirajte više voća i više tečnosti.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom će biti daleko od savršene. Kod onih koji žive zajedno – kućevne, svakodnevne teme će umeti da dižu tenziju kod oboje. Kod onih u vezama – nećete baš na prvu uspevati da se dogovorite i složite po raznoraznim pitanjima. No, ono što je isto kod svih jeste prisustvo snažnih emocija – a one će uspevati da peglaju mnoge neravnine na vašem putu. Što bi se reklo – ne trošite vreme na priču, iskoristite ga na bolji način! Slobodni Rakovi – lepi kontakti, kod nekih se oni vezuju za prošlost, kod nekih za nove, interesantne ljude u vašem životu. Ko god da vam donosi osmeh – dobro je.

Posao

Oni koji su vam nadređeni će vas nervirati. Doduše, nerviraćete i vi njih – ali ćete uspevati da se uskladite da bi se ono što je potrebno završilo brzo i na vreme. Komunikacija sa svima povremeno klacka, ali se dolazi do zajedničkog interesa i do rešenja. A vi ćete u poslu ovih dana biti prava mala munja nebeska i nema te prepreke koju nećete uspeti da rešite. Vaša energija jeste nezaustavljiva, ali gledajte da se ne istrošite previše – ni mentalno ni fizički. Povremeno sačuvajte sebe od stresa poslovne svakodnevice.

Zdravlje

Oscilacije raspoloženja, meteoropatske tegobe. Odmarajte više.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker