za svaki horoskopski znak

Beli Mesec u natalnoj karti: Predviđa katastrofu ili sreću koja vas čeka u životu po datumu rođenja & karmi iz prošlosti

0

Šta znači Beli Mesec za vaš horoskopski znak u natalnoj karti i kako utiče na sudbinu svake osobe?

Šta znači Beli Mesec u natalnoj karti svakog znaka?
Šta znači Beli Mesec u natalnoj karti svakog znaka?foto: Shutterstock / jakkapan

Beli Mesec ili Selena je fiktivna tačka u horoskopu svake osobe, jer se može izračunati isključivo matematički i nema pravo fizičko oličenje. Dok nam je Lilit dalja tačka preseka putanja Sunca i Meseca, onda je Beli Mesec bliža i svetlija.

 

Za astrologe, Beli Mesec ostaje kontroverzna tema, pa neki veruju da ovaj položaj nije posebno važan za razmatranje u natalnoj karti osobe, iako je u stvari od značajnog značaja u sudbini.

 

Kao i sve fiktivne i matematičke tačke (Lilit i Karmički čvorovi), Beli Mesec je integralno povezan sa karmom čoveka, odnosno, on je kao svetli vodič koji ukazuje u kojoj oblasti će univerzum vratiti "vaše dugove".

 

 

Ovan

 

Ako ste u prethodnoj inkarnaciji bili borac za pravdu, štiteći slabe i odupirući se zlu, onda vam u ovom životu Beli Mesec daje neverovatnu sposobnost: kao da hodate po ivici ponora, ostajući na sigurnom.

 

Međutim, da bi se ova zaštita održala, potrebno je zapamtiti zakone univerzalne pravde. Kršenje ovih zakona može dovesti do zdravstvenih problema kao što su fizičke povrede, glavobolja i bol u bubrezima. Važno je zapamtiti da ovo nije samo sreća, već poklon Belog Meseca.

 

Bik

 

Ako je Beli Mesec u vašoj natalnoj karti u Biku, to sugeriše da ste u prošlim životima bili velikodušna osoba, spremna da date poslednje da biste pomogli drugima. U znak zahvalnosti za vašu plemenitost i posvećenost, više sile će vam dati sreću i podršku u ovom životu.

 

Što više pomažete drugima i trošite novac na dobrotvorne svrhe, dobijate više podrške i pomoći. Ovo je tajna vašeg bogatstva i zdravlja. Moći ćete da napredujete u bilo kojoj vrsti aktivnosti i doživite duboku starost, održavajući odlično zdravlje.

 

Beli Mesec
foto: muratart/Shutterstock

Blizanci

 

Ako je Beli Mesec u vašoj natalnoj karti u Blizancima, to ukazuje da ste u prošlom životu bili čovek od reči, uvek govoreći istinu, čak i u malim stvarima. Vaši preci su, najverovatnije, bili mudri i radoznali ljudi koji nisu štedeli truda i vremena u potrazi za smislom života. Beli Mesec u Blizancima ukazuje na karmu propovednika, naučnika ili učitelja. Vaš zadatak je da akumulirate znanje, vredne informacije i podelite ih sa drugima, čineći ih boljim.

 

Rak

 

Ako je vaš Beli Mesec u znaku Raka, to sugeriše da su vaši preci bili branioci ljudskih prava, pružali podršku starijoj generaciji i onima kojima je potrebna, a takođe su poštovali porodične tradicije. Možda ćete u ovom životu morati da pomognete bolnici ili sirotištu kako biste se izborili sa negativnostima povezane sa vašom karmom. Važno je razumeti šta se tačno radi u ovom životu.

 

Za Raka je to bilo nesebično služenje otadžbini, odbrana moralnih vrednosti i ideala koji su važni za celo čovečanstvo na našoj planeti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker