Vreme je da osete ukusu uspeha! Ova 4 znaka Zodijaka čeka velika sreća i novčano blagostanje u naredna tri meseca

0

Do Nove godine će uspeti da reše brojne probleme i da napreduju na planu posla i ljubavi zahvaljujući nadolazećoj kosmičkoj energiji 

foto: Shutterstock / Ground Picture
foto: Shutterstock / Ground Picture

Jesen se približava, temperature su već počele da padaju, lišće žuti, pa nema sumnje da je došlo do promene godišnjeg doba. Sa dolaskom jeseni menjaju se i tranziti zvezda na nebu. 

 

Neki horoskopski znaci su predodređeni da im se ove jeseni 2024. dogode izvanredne stvari. Na osnovu predstojećih astroloških tranzita, neki horoskopski znaci su spremni da napreduju i postignu velike uspehe.

 

Evo četiri znaka koji će imati mnogo sreće i uspeha na svim životnim poljima od septembra do decembra 


Ovan

 

Ovan, vi ste eksplozija energije koja pokreće akciju i pokreće promene.

 

Međutim, nedavno je došlo do promene u vašoj energiji, pa ste postali smrieniji, svesniji, fokusirani na prolazne stvari, umesto da sve nade položite na svoje prave moći i na ono što će vas dugo držati srećnima.

 

 

Ipak, predstojeći meseci su tu da vam vrate samopouzdanje i pokažu vam da više nikome ne morate dokazivati svoju snagu. Svet će videti pravu suštinu onoga što ste.

 

Kad se najmanje očekujete pojaviće se prilika za uspeh, samo je važno da je iskoristite. Svaki dah, svaki korak biće lagan i tako ćete koračati ka sreći i uspehu. 

 

Ne radi se samo o materijalnom bogatstvu, već o bogatstva duha koje definiše sledeću fazu vašeg putovanja.

 

OVNOVE ČEKA VELIKI USPEH
OVNOVE ČEKA VELIKI USPEH foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Vodolija

 

Vodolija, vaš intelekt uvek vrvi od ideja, pun mogućnosti i nagoveštaja velike budućnosti.

 

Vaša jasnoća vida se u poslednje vreme značajno izoštrila, omogućavajući vam da vidite svoj put sa jasnoćom bez presedana. Primećujete to u tim tihim trenucima, u pauzama između misli – onaj duboki, neizbrisivi osećaj da sve savršeno dolazi na svoje mesto.

 

Čini se da vaše okruženje reaguje na vašu novu jasnoću, pretvarajući prepreke u prilike sa gotovo neverovatnom preciznošću. Nije potreban napor; vaše putovanje sada teče prirodno, glatko u skladu sa vašim namerama.

 

Budućnost koju ste dugo zamišljali sada se materijalizuje, odvija se pred vašim očima.

 

Zapamtite da prosperitet nije nešto što nosite sa sobom, već stanje u koje ulazite s milošću i lakoćom. Krenite napred sa samopouzdanjem i gledajte kako se svet oblikuje oko vaših snova.

VODOLIJE ĆE OSETITI UKUS USPEHA
VODOLIJE ĆE OSETITI UKUS USPEHA foto: Profimedia

Riba

 

Ribe, oduvek ste znali da pravo bogatstvo života ne leži na površini.

U poslednje vreme osetili ste duboko uranjanje u te skrivene dubine — otkrovenje vaše unutrašnje vrednosti, spoznaju da ste sve vreme bili neverovatno bogati. Počećete da primećujete kako vaš spoljašnji svet odražava ovo unutrašnje obilje.

 

To ćete primetiti u sinhronosti, u načinu na koji se događaji spajaju i odvijaju neverovatnom preciznošću, kao magijom.

 

Međutim, ovo nije magija u tradicionalnom smislu. Samo se vi, Ribe, krećete u skladu sa životnim tokom, shvatajući da je bogatstvo koje tražite uvek bilo unutra.

 

Ne samo da manifestujete bogatstvo – vi ga otelotvorite. To doživljavaš u svakom dahu, u svakoj misli, u svakom snu koji titra u uglovima vašeg uma.

Kako se približavate ovom razumevanju, gledajte kako se vaša stvarnost transformiše kako bi odražavala duboko bogatstvo vašeg unutrašnjeg sveta.

UŽIVAĆE U TRENUCIMA VELIKE SREĆE
UŽIVAĆE U TRENUCIMA VELIKE SREĆEfoto: Maria Markevich/Shutterstock

Strelac

 

Strelac, dugo ste bili arhetip tragača - vaše oči su privučene dalekim horizontima, vaše srce je puno radoznalosti, a vaš duh uživa u radosti istraživanja.

 

Uvek si to osećao duboko u svojim kostima, taj osećaj sudbine koji te uverava da će se ono čemu težiš obavezno ostvariti.

 

Svet se pred vama otvara još šire. Svaki dan nudi nove puteve, nove avanture i obilne mogućnosti da iskoristite prosperitet koji vam je uvek bio na dohvat ruke.

 

Ne juriš samo za horizontom, Strelče; stojite na njemu, posmatrajući ogroman potencijal onoga što se može postići i znajući sa dubokim poverenjem da istinski prosperitet nije odredište, već način postojanja.

 

Već ste tu, i to živo živite svakim smelim korakom u nepoznato.

Nastavite da prihvatate svoje putovanje sa uverenjem da je stanje obilja koje tražite ono u kojem već živite.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker