ASTROLOŠKE PROGNOZE

Stiže nam opozicija Hirona i Venere 17. septembra, a svim znakovima horoskopa donosi — karmu i traume

0

Opozicija Venere i Hriona donosi i bol i traumu, kontrolu pitanja veza, a za nekoga čak i otkaz.

Šta opozicija Venere i Hirona?
Šta opozicija Venere i Hirona?foto: Ironika/Shutterstock

Uprkos činjenici da su poslednjih godina rasprave oko Hirona i njegovog značaja u prediktivnoj astrologiji ozbiljno podelile mističnu zajednicu na dva tabora, nema smisla poricati njen uticaj.

 

U horoskopu svake osobe ukazuje na ranu u duši, a u tranzitnoj astrologiji svi njeni aspekti formiraju bolne situacije u odnosima. Veruje se da je Hiron vladar znaka Vage, pa, kao i Venera, kontroliše pitanja veza.

 

Hiron je neka vrsta iscelitelja koji nam pomaže da prepoznamo svoj bol i oslobodimo se povreda.

Veruje se da nam Hiron omogućava da shvatimo kakvi su nam okidači u ovom trenutku, otkrivajući one bolne. Na primer, ako je okidač u ovoj fazi ljubomora, onda Hiron otkriva traumu odbacivanja. 

 

Zanimljivo je da ćemo 17. septembra svi doživeti pravi nalet emocija u vezi s ranama naše duše u sferi odnosa; Hiron će ući u opoziciju sa Venerom i tako „razotkriti“ traume u ljubavi i odnosima sa ženama

 

Pored toga što Venera vlada ljubavlju i ženskim polom, ona je i dispozitor finansija. Stoga, Hironovo suprotstavljanje Veneri sa čvorom prošlosti može doneti gubitak nekog iznosa, na primer u vezi sa razvodom i sudskim odlukama. Hiron, kao jedna od vladajućih planeta Vage, često označava pravne stvari.

 

Opozicija Venere i Hirona najviše utiče na Ovna i Vagu
Opozicija Venere i Hirona najviše utiče na Ovna i Vagufoto: Teo Tarras/Shutterstock

Za koga će opozicija Venere i Hirona postati karmička?

 

Naravno, aspekt će najviše uticati na Ovna i Vagu, jer se situacija „odigrava“ upravo na osi ovih znakova. Za Ovna postoji mogućnost da prožive nečiji odlazak. Ipak, pojaviće se nova karmička veza kako bi imali priliku da prožive novo iskustvo veze. U izvesnom smislu, ovo novo iskustvo ima funkciju retraumatizacije.

 

Na primer, Ovan može da uđe u vezu sa nekim, da bude ponovo odbačen i da onda kroz ovaj bol prestane da bira one koji ih ne biraju. Ova opozicija će uticati i na Rakove i Jarčeve, jer će formirati Tau kvadrat u horoskopu predstavnika ovog znaka. Šanse su da će se mnogo toga promeniti po pitanju karijere.

 

Opozicija može stvoriti i bol i roditi ponovnu traumu
Opozicija može stvoriti i bol i roditi ponovnu traumufoto: PHOTOCREO Michal Bednarek/shutterstock

Za Bikove, kao i za štićenike znaka Vaga, situacija takođe neće idealno proći, jer je Venera vladar i Vaga i Bika. Velika je verovatnoća da će mnogi Bikovi doneti odluke vezane za zdravlje i posao – moraće da donesu odluku o otkazu.

 

Ipak, Bik već ima rešenje; Hiron je u Ovnu, sekstil u odnosu na Jupiter u finansijskom sektoru. Postoji velika verovatnoća da već postoji gotovinska ponuda. Na primer, Biku se može ponuditi prilika za samostalni biznis ili odlazak u drugu kompaniju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

makonda-tracker