astro

5 znakova Zodijaka očekuje septembar ispunjen novim ljubavima, romantikom & flertom – da li ste i vi među njima?

0

Kome će se sreća osmehnuti ove jeseni?

Kome će ljubav pokucati na vrata u septembru?
Kome će ljubav pokucati na vrata u septembru?foto: Shutterstock / NikoNomad

Jesenji meseci obično donose osećaj svežine i novih početaka, a septembar 2024. godine nije izuzetak.

 

Mnogima će ovaj period biti prepun emotivnih preokreta i iznenađenja. Zvezde su posebno naklonjene nekim horoskopskim znakovima, a njih u septembru očekuju neočekivana ljubavna dešavanja, flert i romantične avanture.

 

Ako ste među ovim znakovima, spremite se za uzbudljive trenutke!

 

1. Vaga

 

Monika Beluči je Vaga
Monika Beluči je Vagafoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vagama je septembar mesec kada ljubav cveta. Sa Suncem u vašem znaku krajem meseca, bićete u centru pažnje, a vaša harizma će biti neodoljiva. Neočekivani susreti i slučajne interakcije mogli bi da prerastu u nešto više. Ako ste slobodni, ovaj period donosi šanse za flert, dok će zauzete Vage osvežiti svoju vezu kroz romantične gestove.

 

2. Lav

 

Dženifer Lopez je Lav
Dženifer Lopez je Lavfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Septembar će Lavu doneti talas strasti. Bićete u centru pažnje gde god da se pojavite, a vaša energija privući će mnoge poglede. Ljubavna avantura može početi iznenada, sa nekim koga možda već poznajete, ali niste razmišljali o njemu na taj način. Očekujte intenzivne emocije i spontanost, jer vam ovaj period nudi priliku da uživate u romansi bez previše planiranja.

 

3. Blizanci

 

Nikol Kidman je Blizanac
Nikol Kidman je Blizanacfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Blizanci, za vas ovaj mesec donosi niz zanimljivih susreta. Merkur, vaša vladajuća planeta, direktno utiče na vašu komunikaciju, pa ćete biti u prilici da zračite šarmom i duhovitošću. Septembar je za vas idealan period za flert i nove ljubavne veze. Ne očekujte da će biti sve savršeno odmah, ali budite spremni za uzbudljive, neobične romantične prilike.

 

4. Škorpija

 

Rajan Rejnolds je Škorpija
Rajan Rejnolds je Škorpijafoto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

Septembar za Škorpije donosi duboke emocionalne veze. Možda će vam se na prvi pogled činiti da ste izgubili kontrolu, ali ovo je savršen trenutak da se otvorite za ljubavne avanture. Strast je vaša pokretačka snaga, a ovaj mesec vam donosi neočekivane susrete koji mogu postati ozbiljniji nego što ste planirali. Ljubav će vas iznenaditi, bilo kroz flert ili obnovljene emocije prema starom poznaniku.

 

5. Ribe

 

Rijana je Riba
Rijana je Ribafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Romantične Ribe u septembru mogu da očekuju pravi ljubavni procvat. Vaša intuicija biće jača nego ikad, pa ćete prepoznati prave trenutke za ulazak u romantične vode. Nova osoba može ući u vaš život sasvim slučajno, i brzo ćete se povezati na dubljem nivou. Ovaj mesec vam donosi ljubav koja će vam izmamiti osmeh i srce ispuniti nežnim osećanjima.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker