ASTROLOGIJA

Neke će vratiti u prošlost: Evo kako retrogradni Uran u Biku kroji sudbinu SVAKOM znaku horoskopa

0

U astrologiji, retrogradnosti su mnogo nijansiraniji i češći nego što mislite

Retrogradni Uran u Biku 2024. godine
Retrogradni Uran u Biku 2024. godinefoto: Teo Tarras/Shutterstock

Svake godine prolazimo kroz retrogradni Uran, a svaki povratni okret planete traje oko pet meseci.

 

Uran, planeta radikalnih promena, inovacija, pobune i revolucije, podstiče vas da se oslobodite svega što vas sprečava da budete svoje pravo, pravo ja; pobuniti se protiv ograničenja i granica; da kreativno razmišljate, navodi sajt popsugar.

 

U 2024. godini, retrogradni Uran u Biku nudi mogućnosti koje vas na kraju podstiču da se krećete u radikalnijem i, idealno, srećnijem pravcu, a evo kako će to doživeti svaki horoskopski znak:

 

Ovan (21. mart-19. april)

 

Retrogradnost Urana se dešava u vašoj drugoj kući prihoda, Ovnu, čineći ovo vreme u kojem ćete mnogo ramišljati oko načina na koji donosite novac, kao i na šta trošite. Takođe bi trebalo da se zapitate o svojim vrednostima.

 

Može biti da ono što ste davali prioritet - na primer, veća plata ili boravak na "idealnoj" lokaciji - nije u skladu sa onim što smatrate da sada vredi vašeg vremena i energije. Ponovo razmišljanje o ovakvim stvarima može vam pomoći da poboljšate finansijsku dobrobit u budućnosti.

 

 

Bik (20. april-20. maj)

 

Ovaj retrogradni Uran spada u vaš znak i, prema tome, vašu prvu kuću sebe, Bika. Tokom narednih nekoliko meseci, razmišljaćete o tome kako da na najbolji način ostvarite ciljeve vezane za vaš lični brend i identitet.

 

Iako ste u velikoj meri stvorenje navike, možda ćete se osećati prinuđenijim da izađete iz zastarelih obrazaca i kolotečina. Promenom ćete se osećati ugodnije i sigurnije nego da nastavite istim starim putem.

 

 

Blizanci (21. maj-21. jun)

 

Planeta inovacija i iznenadnih promena će se kretati unazad kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti, koja je već prilično sanjiva, mistična oblast vaše karte, Blizanci.

 

Verovatno ste radili neki duboki unutrašnji rad koji vas čini svesnijim nesvesnih uverenja. Retrogradnost Urana ovde može intenzivirati ovaj rad, podižući vašu samosvest i revitalizirajući vašu maštu.

 

Mogli biste otkriti da su vaši snovi živopisniji i da nude vredne informacije o ranama iz prošlosti i sadašnjim željama.

 

Rak (22. jun-22. jul)

 

Retrogradnost Urana pada u vašu 11. kuću prijateljstva i dugoročnih želja, Raka, čineći ovo trenutkom u kome ste podstaknuti da razmišljate o grupama i timovima sa kojima se družite.

 

Ako ste superaktivni na društvenim medijima, možda razmislite o publici koju želite da privučete i sa kojom razgovarate. U svakom slučaju, videćete kako ljudi sa kojima ste povezani mogu da unaprede težnje koje su vam bliske i drage.

 

Možda vam je jako stalo do razgovora o zdravlju i dobrobiti, pa shvatate da bi trebalo da otvorite više o toj temi sa prijateljima ili pratiocima. Takođe možete imati trenutke sa žaruljom koji vas na kraju inspirišu da promenite planove za saradnju.

 

makonda-tracker