moć broja 9

Stiže jedan od najsrećnijih dana u godini! Donosi priliku da konačno ostvarimo najveću životnu želju – uz ovaj trik

0

Numerolozi kažu da je pred nama nezaustavljiv talas snažne energije koji nam može pomoći da napokon doživimo ispunjenje najslađih snova. Kako to postići?

Broj 9 ima veliku energetsku moć, a tokom septembra se nizom 9-9 9. septembra otvara magični portal savršen za ostvarenje ciljeva.
Broj 9 ima veliku energetsku moć, a tokom septembra se nizom 9-9 9. septembra otvara magični portal savršen za ostvarenje ciljeva.foto: Iryna Imago/Shutterstock

Kako se približava septembar, za koji astrolozi kažu da će biti vrlo srećan jer, uz to što uvek označava novi početak, donosi nam i mlad mesec i interesantne astrološke tranzicije, nosi sa sobom i jedan vrlo poseban dan.


Naime, oni koji veruju u numerologiju i moć brojeva, ističu da je 9. septembar, koji nosi sa sobom niz 9-9, jedan od energetskih najjačih datuma u godini.


On, naime, sadrži "anđeosku kombinaciju brojeva", pa se kaže da tog dana treba širom otvoriti oči kako ne bismo propustili vredne životne prilike.

Moć datuma 9.9.

 

Numerolozi ističu da broj 9 označava vrlo pozitivnu energiju i donosi talas ostvarenih potencijala, kreativnosti, korisnih ideja i mudrosti. On nam da je priliku da se konačno opustimo i "pustimo korenje", odnosno da pronađemo utemljenje i stanemo čvrsto na zemlju nakon turbulentnog perioda, ali i da izađemo iz sopstvene zone udobnosti i drugim očima pogledamo svet oko sebe.

 

Numerolozi ističu da broj 9 označava vrlo pozitivnu energiju i donosi talas ostvarenih potencijala, kreativnosti, korisnih ideja i mudrosti
Numerolozi ističu da broj 9 označava vrlo pozitivnu energiju i donosi talas ostvarenih potencijala, kreativnosti, korisnih ideja i mudrostifoto: tete_escape/Shutterstock

Ovim brojem vlada planeta Mars, što daje i crtu buntovništva, borbe i spremnosti za akciju, pa očekujte da ćete biti stabilni, ali da je i te kako poželjno da iskočite i napokon učinite nešto što dugo priželjkujete, bez straha od mogućih rizika.


Recimo, ako ste u nedoumici da li da tražite povišicu ili da priznate nekome kako se osećate, sačekajte 9.9, a ovo je odličan dan i za manifestovanje, tvrde oni koji veruju u zakon privlačenja.


Kako manifestovati 9.9?

 

  • Sedite na mirno i tiho mesto na kom se osećate prijatno.
  • Zatvorite oči i opustite se.
  • Fokusirajte se na ono što zaista želite – ali budite oprezni: treba da znate tačno šta je ono što vam je na srcu i budete iskreni prema sebi kako biste u Univerzum poslali pozitivnu energiju, ako očekujete da vam se takva i vrati.
  • Iskažite svoju želju ili nameru što kraće, jasnije i konkretnije, na primer: "Želim veću platu", "Želim da pronađem srodnu dušu", "Želim da se pomirim sa starim prijateljem"...
  • Ukorenite svoju želju: bilo da je zapišete, bilo da vizualizujete sebe kako se ona ostvaruje, bilo da je ponavljate kao mantru tokom meditacije...
  • Manifestovanje je tek polovina pređenog puta jer sve u životu ipak zavisi od vaše spremnosti za akciju. Odvojte malo vremena i razmislite šta sve možete da uradite kako bi ostvarenja želje došlo i kako sopstvenim delanjem možete podstaći Univerzum da vas nagradi pozitivnom energijom i ispunjenjem snova.
  • Budite zahvalni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kakva je 2024. numerološki?

 

makonda-tracker