hoćete li ga probati?

Kažu da se želja ODMAH ostvaruje, a izvodi se za nekoliko sekundi: Ritual za privlačenje koji je zavladao Tik Tokom

0

Ako spadate u ljude koji veruju u zakon privlačenja i manifestacije, ovaj Tik Tok trend bi mogao da bude zanimljiv, a onima koji su skeptični – pomalo komičan

zakon privlačenja je još jači ukoliko se misli pretoče u reči
zakon privlačenja je još jači ukoliko se misli pretoče u rečifoto: OlgaPS/Shutterstock

Ukoliko verujete u moć manifestovanja, postoji mnogo razrađenih rituala koji se koriste za navodno pretvaranja snova u stvarnost.


U poslednje vreme, veoma je popularna tehnika "Siguran sam", koja se munjevito proširila društvenom mrežom Tik Tok.


Jedna od onih koja je zaslužna za to je Sara Perl (@hothighpriestess), koja tvrdi da ova menifestacija daje "skoro instant rezultate", a evo kako ona kaže da se izvodi neobična tehnika privlačenja.

 

Da bi primenila metod u praksi, Sara Perl preporučuje da odredite svoju tačnu nameru i ponovljate rečenicu "Siguran/na sam", nakon čega sledi manifestacija u sadašnjem vremenu.


Na primer, ako želite da manifestujete unapređenje na poslu, reći ćete "Siguran/na sam da sam dobio/la unapređenje na poslu". Potom ćete ponoviti ovu rečenicu naglas 10 puta ili je zapisati 10 puta kako biste povećali snagu svoje manifestacije.


Znamo da naše misli postaju stvarnost, ali naše reči se ostvaruju još brže – smatra ova tiktokerka.

@hothighpriestess Replying to @A I M E E 🖤 lG: hothighpriestess 🤍 this is the “I am sure” method #iamsuremethod ♬ Phonk Mano (Phonk) - T I H H

Kako ona tvrdi, njen ritual je efikasan jer je "rečenica u stanju da prodre i reprogramira podsvest, tako što usklađuje vašu frekvenciju s frekvencijom želje".


Navodno njena tehnika obećava superbrze rezultate, pa je još sumnjivija ukoliko ste skeptični po pitanju manifestovanja. Sara Perl, međutim, kaže da vredi pokušati i da, ako ne uspe, svakako ne šteti.

 

 

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

makonda-tracker