otkriva sve

Govori mnogo o ličnosti i SKRIVENOJ STRANI: Koja karta TAROTA se poklapa s vašim horoskopskim znakom i šta to znači?

0

Poznavanje tarot karte koja vlada određenim znakom može biti korisno u razumevanju suštine nečije ličnosti.

Koja karta tarota se poklapa s vašim horoskopskim znakom?
Koja karta tarota se poklapa s vašim horoskopskim znakom?foto: STEKLO/Shutterstock

Strelac: Umerenost

 

Karta umerenosti simbol je borbe koju Strelac vodi kada je u pitanju objektivnost. Ta vam karta savetuje da pronađete temelje uravnoteženjem vaše svesti. Pokušajte ostati stabilni kada se suočavate s preprekama, menjajući načina života na način da vam pomogne u postizanju vaših ciljeva.

 

Jarac: Đavo

 

Jarac je vrlo statusno svestan znak i troši puno vremena i energije na pokušaje da svima pokaže kako je najbolji. Njegova tarot karta, Đavo, podstiče ga da se suoči s vlastitom mračnom stranom.

Razmislite o vlastitoj negativnosti, otrovnim uverenjima ili iskustvima kako biste postigli potpunu duhovni preobražaj u najbolju verziju sebe.

 

 

Vodolija: Zvezda

 

Ova karta predstavlja ličnosti Vodolije. Na njemu se nalazi žena koja nosi vodu, s jednom nogom u vodi i jednom nogom na kopnu, simbolišući ravnotežu između intuicije i stabilnosti. Zvezda u gornjem levom uglu služi kao podsetnik Vodoliji da joj nije suđeno da se pomeša i stopi s drugima, ali se i dalje ističe svojim inovacijama i idejama.

 

Ribe: Mesec

 

Poput znaka Riba, karta Meseca je povezana sa snovima, idealizmom i podsvesti. Ona predstavlja psihičke vizije koje primamo u duboko opuštenom stanju snova i hipnotičkim menama, plimom i osekom.

Ova karta podseća Ribe da slušaju energiju unutar sebe. Ako osetite da je energija prostora pogrešna za vas, napustite ga. Ako ojetite da je dobra, prigrlite to, piše atma.hr.

 

Bonus video

JANA JE HTELA SLAVU I NOVAC, IZVUKLA JE 3 TAROT KARTE... Posle prve dve čula je sve što želi, ali TREĆOJ SE NIJE NIMALO NADALA

 

makonda-tracker