otkriva sve

Govori mnogo o ličnosti i SKRIVENOJ STRANI: Koja karta TAROTA se poklapa s vašim horoskopskim znakom i šta to znači?

0

Poznavanje tarot karte koja vlada određenim znakom može biti korisno u razumevanju suštine nečije ličnosti.

Koja karta tarota se poklapa s vašim horoskopskim znakom?
Koja karta tarota se poklapa s vašim horoskopskim znakom?foto: STEKLO/Shutterstock

Lav: Snaga

 

Ova karta izgleda kao da sama sebe objašnjava, ali ona ima puno više nijansi nego što se čini. To, naravno, ukazuje na fizičku snagu znaka Lava, ali takođe govori onima koji su rođeni u ovom znaku da će njihova snaga biti testirana i da ne bi trebalo da upotrebljavaju svoju fizičku snagu, već svoju duhovnu snagu za ispunjenje svojih ciljeva. Deo vašeg cilja u ovom životu je nadahnuti hrabrost u drugima, ali prvo morate razlikovati vaš ego i ono što vi jeste.

 

Devica: Pustinjak

 

Pustinjak je prikaz kako iscrpljujući spoljašnji svet može postati za Device, koje su osetljivije nego što misle. Treba uzeti vremena da se povučete iz spoljnog sveta, kako biste ušli unutar sebe, kako biste odvojili vreme za samoću. Možda ćete zavisiti od razjašnjenja koje će vam pružiti drugi ljudi da biste mogli pronaći mudrost koju tražite od sebe.

Vaša unutrašnja mudrost otkriva vašu svrhu u životu. Poslušajte to.

 

 

Vaga: Pravda

 

Karta pravde ne predstavlja samo želju Vaga za jednakošću i pravdom, nego ih poučava kako se nositi s tim u svetu koji nije fer. Ova karta prikazuje ženu s vagom, vaganje njenih želja naspram njenih potreba, osjćaj zaglavljenosti. Ravnoteža se može postići kako biste mogli živeti u skladu s vašim odlukama, a to uključuje i napuštanje svojih strogih definicija šta je ispravno i pogrešno, te prihvatanje činjenice da su i vaši nedostaci savršeni na svoj način.

 

Škorpija: Smrt

 

Karta smrti ne govori o doslovnoj smrti neke osobe, nemojte se uplašiti. Ova karta predstavlja proces smrti: preobražaj u novi život. Ona predstavlja ostavljanje stare kože kako biste se ponovo rodili. Život Škorpija je pun transformacija.

Vi možete osećati kao da ste živeli nekoliko života u samo ovom jednom, a ova karta podstiče vas da nastavite napredovati, napuštajući ljude i stvari koje vam više ne služe. Ovako ćete dostići svoj najveći potencijal.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker