ZVEZDE OTKRIVAJU

Veliki LETNJI HOROSKOP je stigao! Detaljna prognoza za svih 12 znakova Zodika za naredna TRI MESECA

0

U najnovijoj astrološkoj prognozi pogledajte šta je to što možete da očekujete tokom ovog leta 
 

VELIKI LETNJIH HOROSKOP ZA 2024. GODINU
VELIKI LETNJIH HOROSKOP ZA 2024. GODINU foto: Maria Markevich/Shutterstock

Strelac


Jupiter u Blizancima puni vaš sektor odnosa ekspanzijom, srećom i filozofskim rastom. Planiranje uzbudljivog putovanja je u redu. Bilo da želite da istražite nova mesta u vašoj blizini ili daleko u inostranstvo sa ljubavnikom, vaše leto će sigurno biti prepuno uzbuđenja. Romantika je uzbudljiva, avanturistička i intelektualno osvežavajuća. Kada je posao u pitanju ovo je vreme da se igra na sigurno. Ne upuštajte se u rizične poslove, može vas koštati mnogo živaca i novca.

 

Jarac


Ovog leta u vašem znaku nije samo jedan već dva puna meseca. Dva puna meseca Jarca udarila su na noćno nebo 22. juna i 21. jula, podstičući vas da uravnotežite svoje lične i međuljudske potrebe. Vreme između ovog tranzita biće posvećeno navigaciji važnim emocionalnim spoznajama. Dok ulazite u puni krug, nalazite ravnotežu između posvećenosti sopstvenom životnom putu i ​​dobrog partnera. Ovo leto vas priprema za zrele, ozbiljne veze. Ljubavnik sa integritetom, klasom i namerom zagreva vašu sunčanu sezonu.

Vodolija


Ekspanzivni Jupiter u Blizancima blagotvorno prolazi kroz vaš romantični sektor ovog leta, Vodoliju. Sigurno vas čeka obilje naklonosti. To za čim tragaš - Traga za tobom. Zaljubljivanje je obostrano, veze napreduju, a privlačnost je velika. U vazduhu je osećaj lakoće, protoka i hirovitosti. Dok doživljavate razigranost, kreativnost i zabavne avanture, vaše unutrašnje dete se ponovo oseća okrepljeno, zahvaljujući posebnoj osobi. Energija slobodoumlja preplavljuje vaš ljubavni život, lečeći vas bezbrižnim, jednostavnim zadovoljstvima u ljubavi.

 

Ribe


Ovog leta, počev od 29. juna, Saturn postaje retrogradan u vašem znaku, Ribama. Ovo leto ljubavi za vas postaje sve o namernosti. Ne tražite prolaznu vezu. Umesto toga, ozbiljna saturijska energija vas zasniva i traži od vas da razmislite šta vam je zaista potrebno u ovom trenutku vašeg ljubavnog života. Ponovno razmatranje prošlih obrazaca omogućava vam da razbijete zastarele navike i razmišljanja o odnosima. Ista situacija je i u poslu. Ostanite prisebni, idite napred, a prošlost ostavite tamo gde joj je mesto - u prošlosti. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker