ZVEZDE OTKRIVAJU

Veliki LETNJI HOROSKOP je stigao! Detaljna prognoza za svih 12 znakova Zodika za naredna TRI MESECA

0

U najnovijoj astrološkoj prognozi pogledajte šta je to što možete da očekujete tokom ovog leta 
 

VELIKI LETNJIH HOROSKOP ZA 2024. GODINU
VELIKI LETNJIH HOROSKOP ZA 2024. GODINU foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Lav


Ovo leto je puno strastvenih uzbuđenja za sve Lavove. 11. jula romantična Venera ulazi u vaš znak, koji traje do 4. avgusta. Uvodeći talase vatrene želje, vaš ljubavni život će biti na vrhuncu.  Vaš ljubavni život će sigurno biti pun smelih prikaza naklonosti. Zaljubljivanje ne može biti suptilno čak i ako je pokušalo kada je Venera u Lavu. Što se posla tiče Lavovi će biti uspešni, ali neće biti vremena za odmor. Non stop ćete ići tamo ovamo, ali će se na kraju sav trud i te kako isplatiti. 

 

Devica


Ovo leto je puno formiranja ljubavnih veza zasnovanih na principima zajedničkih pogleda i perspektiva. 4. avgusta ljubavnica Venera ulazi u vaš znak. Ovaj intelektualno stimulativni tranzit obezbeđuje leto inteligentne ljubavi. Zaljubljivanje se formira što više upoznajete nečiji um. Ipak, važno je da zadržite prisebnost, jer ako izgubite kompas to vas može koštati posla i novca. Mogući su problemi sa saradnicima, zato ništa ne prepuštajte uspehu. Tek na jesen ćete moći da odmorite i uživate.

Vaga


Ovog leta univerzum radi u vašu korist. Umesto da se odlučite za površne odnose težite dubokoj intimnosti. Severni čvor Ovna sudbine, koji puni vaš međuljudski sektor, otvara vaš svet. Ovo je vreme da iz korena promenite svoj život i da se prepustite uživanju u poslu za koji ste se opredelili. Stižu vam lepe vesti iz inostanstva, a mogući su i veliki novčani dobici.

 

Škorpija


Saturn, planeta zrelosti, ovog leta postaje retrogradna. Počevši od 29. juna, ovaj tranzit utiče na vaš ljubavni sektor. Prošla ljubavna veza može se ponovo pojaviti. I dok na ljubavnom planu neće cvetati ruže posao će ići uzlaznom putanjom.Vlasnici malih biznisa će imati uspehe, dok se oni zaposleni u javnom sektoru mogu naći na velikoj životnoj prekretnici.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker