Veliki NOVČANI HOROSKOP za jun: Merkur se udružuje sa srećnim Jupiterom i donosi prilike koje ne smete da propustite

0

Iskoristite ovo povećanje mentalne jasnoće da dobro isplanirate svoj letnji budžet.

NOVČANI HOROSKOP ZA JUN
NOVČANI HOROSKOP ZA JUNfoto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

Letnji solsticij dolazi 20. juna, pa ako to već niste učinili, vreme je da počnete da pravite budžet za letnju zabavu. Srećom, junska astrologija vam donosi obilje prilika da manifestujete obilje, produktivno delujete na svoje finansijske ciljeve i jasno razmislite o svojim sledećim potezima u karijeri.

 

Cela prva nedelja juna je pravo vreme za kopanje duboko u svoje finansijske ciljeve i pravljenje plana, pa zaronite. Logistička planeta Merkur 3. juna stiže u svoj kućni znak brzomislećih Blizanaca, povećavajući mentalnu jasnoću i veštine rešavanja problema.

 

Odmah udružuje snage sa srećnom planetom Jupiterom, blagosiljajući svakoga načinom razmišljanja izobilja i možda nekoliko epskih novih ideja. Ove dve planete zajedno vibriraju sa Plutonom gladnim energije, dajući vam konkurentsku prednost.

U međuvremenu, konjunkcija između Venere koja voli luksuz i samouverenog sunca donosi blistave mogućnosti za ispoljavanje novca, kao i mlad mesec u Blizancima 6. juna. Sanjajte veliko ove nedelje i zacrtajte plan za uspeh, bilo da to izgleda kao povišica u posao ili sjajni novi cilj štednje.

 

Mars ulazi u Bika koji voli stabilnost 9. juna, pa izbegavajte da budete impulsivni u vezi sa finansijskim odlukama do kraja meseca. Kretanje polako ali postojano sada će doneti bolje rezultate na duge staze.

 

Kada mentalni Merkur i novčana planeta Venera uđu u Rak 17. juna, možda ćete biti skloniji da se trošite na udobnosti koje smiruju dušu - posebno kada sezona Raka zvanično počne nekoliko dana kasnije. Priuštite sebi hranu za poneti. Produktivnost je visoka pod punim mesecom u vrednom Jarcu 21. juna, pa stavite svoje materijalne ciljeve na prvi plan i dovedite ih do cilja.

 

NOVČANI HOROSKOP ZA JUN
NOVČANI HOROSKOP ZA JUN foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

 

Ovan

 

Ovog meseca treba da razgovarate o povišici ili novom radnom mestu. Ubedljiviji ste nego što mislite, tako da se oslobodite i sve pitajte, vagajte, šta gubite, a šta dobijate. Kada akciona planeta Mars 9. maja udari u vaš sektor novca, bićete dodatno motivisani da krenete ka svojim novčanim ciljevima i preuzmete kontrolu nad svojim finansijama.

 

Ako trebate da predstavite projekat ili osvežite budžet, sredina meseca je odlično vreme za to. Pun mesec 21. juna donosi nalet sveže energije u vašu karijeru, pa iskoristite ovo da pokažete svoje talente i pokažete šta vredite.

 

Bik

 

Sezona Blizanaca donosi mnogo energije vašem sektoru novca u prvih nekoliko nedelja u mesecu, pa razmislite o svojim ciljevima. Štedite i steknite čvrstu mentalnu kontrolu nad svojim finansijama. Motivisani Mars dolazi u vaš znak 9. juna, dajući vam dodatnu izdržljivost da se bavite onim što vam je na umu. Iskoristite ovu energiju u svoju korist tokom druge polovine meseca, jer vas pun mesec 21. juna inspiriše da napravite praktičan plan kako biste dostigli neke željene ciljeve.

Blizanci

 

Ovo je Blizanci vaša sezona, vaša igra manifestovanja jaka. Na vašoj strani imate moć jasnog razmišljanja i zakon privlačnosti. Usredsredite se na otvaranje svog srca za obilje tokom prve nedelje u mesecu i postavite neke ozbiljne namere oko novca za vreme mladog meseca 6. juna. Ako naporno radite, ono što sada počnete imaće trajnu snagu. Zona novca na vašem grafikonu je aktivirana do druge polovine juna, pa iskoristite ovu energiju da popravite budžet i pogledate svoj bankovni račun novim očima.

 

Rak

 

Mars je u vašem sektoru karijere u prvoj trećini meseca, pa pravite pokrete moći na poslu i jurite za povišicom ili unapređenjem koje zaslužujete. Kada dođe 9. jun, možete uspostaviti unosne veze umrežavanjem, pa ulepšajte svoje profesionalne društvene stranice i ne libite se da upoznate nove ljude. Sezona raka počinje 20. juna i sada je vreme da vaši ciljevi zablistaju. Sad je vreme da pokažete svoje samopouzdanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker