ASTROLOGIJA

Neke će vratiti u prošlost: Evo kako retrogradni Uran u Biku kroji sudbinu SVAKOM znaku horoskopa

0

U astrologiji, retrogradnosti su mnogo nijansiraniji i češći nego što mislite

 

Retrogradni Uran - kakav uticaj ima na Strelca?
Retrogradni Uran - kakav uticaj ima na Strelca?foto: Dzhulbee/Shutterstock

 

Strelac (22. novembar-21. decembar)

 

Retrogradni Uran će pasti u vašu šestu kuću zdravlja i dnevne rutine, Strelca, što je signal da usporite i preispitate svoju svakodnevnu gužvu.

 

Moguće je da izgovaranje "da" više nego što ste govorili "ne" jednostavno ne funkcioniše i da se osećate previše tanko.

 

Sada je vaša prilika da razmislite o tome šta vas tera da preuzmete toliko toga i da smislite jednostavne, svakodnevne načine na koje možete da unesete više ravnoteže u svoj raspored.

Zahvaljujući Bikovom uticaju, možda ćete razmisliti o tome kako vam neki od najdražih ljudi u životu mogu pomoći u ovim naporima.

 

 

Jarac (22. decembar-19. januar)

 

Uran će se kretati unazad kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, Jarca, što može biti uzbudljivo koliko god zvučalo.

 

Imate priliku da ponovo zamislite kako ulivate svoje emocije u svoje najumjetničkije poduhvate i kako posjedujete svoj glas u svojim najrazigranijim, najsrdačnijim vezama.

 

Možda ćete shvatiti da bi bilo dobro da više govorite o svojim potrebama u novoj vezi ili da je vreme da već jednom ostavite pragmatične ciljeve po strani kako biste jurili za ciljem koji vam donosi veliku radost.

U svakom slučaju, ovaj tranzit je napravljen za podešavanje vašeg srca preko glave.

 

 

Vodolija (20. januar-18. februar)

 

Retrogradnost Urana pada u vašu četvrtu kuću kućnog života, Vodoliju, što znači da će uticati na vaše odnose sa voljenim osobama, vaš bukvalni dom, vaš osećaj sigurnosti i vaš unutrašnji svet.

 

Otkako se vaša vladajuća planeta preselila u ovu zonu 2018. godine, potresa se stvari oko vaše porodice i kuće.

 

Možda utirete svoj put u ovom delu svog života, odbijajući da se povinujete onome što se od vas očekuje. Ili je možda nekonvencionalan oblik lečenja poput psihodinamske terapije pomogao da se zapečate stare emocionalne rane.

U svakom slučaju, narednih nekoliko meseci će vam ponuditi mnogo prilika da razmislite o svom putovanju.

 

 

Ribe (19. februar-20. mart)

 

Ovaj retrogradni Uran pada u vašu treću kuću komunikacije, Ribe, što može biti zaista naelektrisano za vaše društvene veze, sesije razmišljanja na poslu i prilike da naučite nešto novo.

 

Verovatno ćete razmišljati o novim načinima na koje možete zadovoljiti svoju radoznalost i želju za lutanjem, bilo da ćete na jesen otvoriti knjižarski klub sa prijateljima ili planirati više putovanja na kratke udaljenosti sa svojim partnerom.

 

Međutim, pre nego što napravite bilo kakve hrabre poteze, obavezno proverite svoj osećaj. Vaša intuicija može biti posebno moćna dok se krećete po novom terenu vezanom za vaša prijateljstva i samoizražavanje.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

makonda-tracker