ASTROLOGIJA

Neke će vratiti u prošlost: Evo kako retrogradni Uran u Biku kroji sudbinu SVAKOM znaku horoskopa

0

U astrologiji, retrogradnosti su mnogo nijansiraniji i češći nego što mislite

 

Retrogradni Uran - uticaj na Lavove
Retrogradni Uran - uticaj na Lavovefoto: Dzhulbee/shutterstock

 

Lav (23. jul-22. avgust)

 

Retrogradnost Urana pada u vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti, Lav, donoseći eksploziju naelektrisane, inovativne energije u vaš profesionalni plan igre.

 

Tokom narednih nekoliko meseci, možete napraviti korak unazad, usporiti i revidirati i usavršiti svoj plan, posebno kada je u pitanju vaša karijera.

 

Tokom ovog perioda, u redu je reći „ne“ prilikama koje nisu u skladu sa vašom vizijom. Retrogradni Uran će vam ponuditi više jasnoće šta tačno želite da postignete.

 

Devica (23. avgust-22. septembar)

 

Uranov retrogradni pad pada u vašu devetu kuću višeg učenja i avanture, Devicu, stvarajući promene vezane za to kako doživljavate svet oko sebe.

 

Kako se Uran ovde pomera unazad, mogli biste imati više očaravajućih iskustava, možda podstaknutih interakcijama sa ljudima izvan vaše tipične grupe prijatelja.

 

Samorefleksija i iskustva koja šire horizont takođe mogu da vas inspirišu da postavite temelje za usavršavanje svojih veština.

 

 

Vaga (23. septembar-22. oktobar)

 

Uran se kreće unazad kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i zajedničkih resursa, Vagu, što vas podstiče da ponovo razmislite o svom odnosu sa svojim najbližima - posebno u vezi sa pitanjima zajedničkog prihoda.

 

Možda ponovo zamišljate najbolji način da investirate zajedno sa svojim partnerom ili kako da se pozabavite razgovorom koji se odnosi na volju vaših ostarelih roditelja.

 

Ovo je takođe vreme u kome možete da istražite unutrašnje promene koje potiču od posla (kao što je razgovor sa terapeutom ili poverljivim licem o samopouzdanju) koje bi podstakle ispunjenje u vašem seksualnom životu.

 

Škorpija (23. oktobar-21. novembar)

 

Retrogradni Uran pogađa vašu sedmu kuću partnerstva, Škorpiju, što znači da su vaši odnosi jedan na jedan sada u velikoj meri u fokusu.

 

Prijateljstva i veze koje su bile ili toksične ili neispunjavajuće sigurno će nestati kako se Uran kreće unazad. Ipak, pokušajte da ne oplakujete ove umiruće veze.

 

Tokom narednih nekoliko meseci, verovatno ćete moći da steknete novi pogled na ove promene i otkrijete kako želite da izgledaju buduće obveznice dok budete napredovali.

 

makonda-tracker