astrologija

Ovnovi TRIJUMFUJU, neko se bori s ozbiljnim PROBLEMIMA: Šta sezona Bika donosi SVIM znacima (od 19. aprila do 20. maja)?

0

Opustite se, jer će svi znaci Zodijaka biti pod uticajem velikodušnog znaka Bika

UTICAJ PERIODA BIKA NA SVE ZNAKE ZODIJAKA
UTICAJ PERIODA BIKA NA SVE ZNAKE ZODIJAKA foto: ANTON URICH/Shutterstock

Vaga


Vreme je da se suočite sa problemima za koje ste se pretvarali da ne postoje. Ako to ne učinite, oni će nastaviti da izazivaju frustraciju. Ovo je vreme da to jednostavno uradite, umesto da izbegavate da to radite. 

 

Škorpija


Tražite saradnika: nekoga ko može da vam pomogne da se vaše ideje uzdignu i da bude lojalan i posvećen kao i vi. Kada tražite partnera na projektu, razmislite o tome da iskoristite svoje lične veze. Često idealan partner može biti neko koga već poznajete i kome verujete. Izgradnja biznisa ili poduhvata sa pouzdanom osobom može dovesti do dobiti.

Strelac


Možda ćete otkriti da razvijate jače veze sa svojim saradnicima. Razmislite o organizovanju večeri za druženje i bolje upoznavanje. Ne samo da će ovo pomoći da se razbije monotonija kancelarijskog okruženja, već će takođe stvoriti pozitivniju i prijateljskiju atmosferu među kolegama.

 

Jarac


Uzmite skok vere i izrazite ono što vam je u srcu. Bićete malo nervozni, ali iskreno govorenje je najbolji način da produbite postojeću vezu ili pokrenete novu. Neka ljudi znaju kako se osećate.

 

ŠTA DONOSI PERIOD BIKA ZA SVE ZNAKE ZODIJAKA?
ŠTA DONOSI PERIOD BIKA ZA SVE ZNAKE ZODIJAKA?foto: Ironika/Shutterstock

 

Vodolija


Verujte u sebe, čak i kada - posebno kada - osećate da niko drugi ne veruje. Posedovanje vaše moći biće ključno u narednim danima. Moći ćete da otključate delove sebe koje krijete od sveta. Osećaćete se jačim i sposobnim da preuzmete sve što vam se nađe na putu bez brige o posledicama.

 

Ribe


Vaša lista obaveza je beskrajna. Iako može izgledati važno da se sve postigne, istina je: ne možete. Lista će uvek rasti — zbog čega svoje obaveze ne možete staviti ispred osećaja zdravlja. Neprestana žurba može da iscrpi vašu energiju i da se osećate preplavljenim. Odvojite malo vremena samo za sebe.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako da vam zvezde pomognu da se obogatite?

 

makonda-tracker