zavirite među zvezde

Nedeljni LJUBAVNI HOROSKOP od 15. do 21. aprila: Ovnovi ne ulazite ishiterno u veze, a kome je ljubav "ispred nosa"?

0

Zvezde poručuju - fokusirajte se na ljude koje ste već upoznali 

LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA
LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA foto: New Africa/Shutterstock

Nova nedelja je pred nama, a retrogradni Merkur ne jenjava. Ipak, ne mora sve biti baš tako crno. Postoji način da se prilagodite vremenu i siutaciji i izvučete najbolje od onog što je tu.

 

Evo šta kažu poznati astrolozi, šta je to što čeka svaki znak Zodijaka na polju ljubavi tokom nedelje koja je pred nama. 

 

Ovan

 

Ove nedelje zgrabite bika za rogove i budite čvrsti u svojim odlukama. Možda će vam nedostajati da budete okruženi ljudima, ali trebalo bi da se koncentrišete na izgradnju svojih hobija i interesovanja. Mogući slučajni sastanci mogu izazvati uzbuđenje, ali nemojte ulaziti u ishitrene veze. Radite stvari zbog kojih se osećate živim i ne samo da ćete privući druge koji dele vašu energiju, već ćete i podići njihov duh.

 

Bik

 

Pred vama je lepo vreme sa partnerom, puno harmonije i sreće. Ova nedelja će vam pružiti prilike za trenutke dubokog povezivanja. Iskoristite ovo vreme da radite na svom odnosu sa partenrom tako što ćete jasno komunicirati i deliti uspomene. Ovo je prilika da radite na vašoj vezi i postavite osnovu za trajnu ljubav i radost. Negujte zahvalnost među partnerom i vaša veza će biti jača.

Blizanci

 

Ove nedelje, zvezde zahtevaju od vas da budete društveniji, isprobavate nove stvari i komunicirate sa ljudima iz različitih sredina. Slučajan susret ili čak slučajan događaj će izazvati vašu radoznalost i želju da nekog bolje upoznate. Iskoristite priliku i idite na spontanost, pristajući na pozive. Ne oklevajte, vidite šta vam je sudbina spremila, jer postoje šanse da uspostavite duboke veze. 

 

Rak

 

Nađite vremena za povezivanje tako što ćete se povezati i upoznati potencijalne partnere pre nego što uđete u romantičnu vezu. Morate imati na umu da vas druga osoba možda kritikuje zato što je iskreno zabrinuta za vas. Razmislite o povratnim informacijama, ali uradite to sa srcem spremnim da saslušate i ne dozvolite da vas obeshrabri. Neka to bude izazov za vaš lični rast i samorazvoj.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker