obratite pažnju

3 horoskopska znaka koja pucaju od ljubomore: Često planu i bez povoda - pazite ih se!

0

Ljubomora nije nužno loša ukoliko je dozirana, a ovi znakovi često umeju da izgube kompas

Ljubomorni znakovi horoskopa
Ljubomorni znakovi horoskopafoto: Shutterstock

Iako je u redu ponekd pokazati malu dozu ljubomore, u astrologiji postoje neki znakovi koji se jedva suzdržavaju da se kontrolišu.

 

Smeta im ako ne odgovarete iste sekunde, ako imate muške/ženske prijatelje, ako izlazite bez njih...ma, spisak je podugačak.

 

Evo koja 3 znaka horoskopa su lideri u ljubomori:

 

Bik

 

Bikovima redovno fali pažnje, te ako nisu vaš prioritet svake sekudne onda će to jasno i pokazati. Najčešće su sumnjičavi po pitanju vaših prijatelja, pogotovo različitog pola.

Ako uplovite u vezu sa nekim ko je rođen u ovom znaku, savet je ili da obavite dobar razgovor na početku veze ili prihvatite takve osobe kakve jesu, a prilično su zahtevni.

 

Bikovima treba više pažnje nego ostalima
Bikovima treba više pažnje nego ostalimafoto: Shutterstock

Lav

 

Lavovi obožavaju da budu u cetru pažnje, bilo da je reč o prijateljskom izlasku i druženju ili emotivnoj vezi.

Ne podnose kada njihov partner troši vreme na druge ljude jer se automatski osećaju manje vrednim, a to nikako ne ide uz njuhov karakter.

 

Ovan

 

Ovaj znak je prilično impulsivan, tak oda ga svašta može naterati na sumnjičavost, čak i ako mu ne odgovorite na poruku kroz par sekudi, u glavi će praviti najgori senario.

Ukoliko se osete zanemarenim, Ovnovi mogu pokazati svoju impulsivnu prirodu kroz mnoštvo zahteva, čak iracionalnih što se tiče nadomešćivanja pažnje.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

 

makonda-tracker