zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 15. do 21. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, u sedmici od 15. do 21. aprila.

Šta vam donosi nedeljni horoskop do 21. aprila?
Šta vam donosi nedeljni horoskop do 21. aprila?foto: Shutterstock/Andrii Medvediuk

Predstojeća nedelja od 15. do 21. aprila ostaće svima nama upamćena kao grandiozan događaj koji će odrediti promene u finansijskoj sferi i ličnim vrednostima svakog čoveka do kraja 2025. godine.

 

19. aprila počinje veliki stelijum u Biku konjukcijom giganata Urana i Jupitera, što znači globalne promene i drastične promene u životu, i to na nivou cele planete. Poslednji put se takav događaj dogodio u junu 1941. godine, što bi i ovoga puta moglo uticati na zaoštravanje vojnih pitanja u svetu.

 

OVAN

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju sa vašom majkom, a odlučićete i o važnom pitanju u vezi sa nekretninama i kupovinom (prodajom) kuće. Moguća je i tema zakupa. U utorak i sredu, 16-17. aprila, biće opozicija između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emocionalnih promena koje mogu uključivati pitanja vaših ambicija i šta vaš partner zahteva od vas. Na dnevnom redu su pitanja rađanja dece ili kupovine nečega za njih.

 

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da će u vaš život doći partner sa kojim ćete moći da imate sudbinsku vezu ili će iz vaše prošlosti doći osoba koja će vam pomoći u poslu. U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt sukoba oko vaših finansija koji ćete morati brzo da rešite. Uzmite kredit, prepišite nasledstvo. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobno spajanje koje može dovesti do bolesti.

 

BIK

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku će doneti komunikaciju u vezi sa pitanjem mesta stanovanja, možda ćete morati da sastavite dokumente za stanovanje. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva emotivna dana u vezi sa pitanjem nekretnina i vašeg statusa. Na primer, da biste dobili stan, morate biti zvanično venčani itd. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da ćete ući u novu zajednicu vezanu za inostranstvo, onlajn obrazovanje ili ćete započeti tajnu romantičnu vezu.

 

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt teških promena koje ćete morati da pokrenete zbog pitanja stanovanja, karijere ili vaše lične svrhe u životu. Na primer, to može dovesti do odluke o otpuštanju, razvodu ili preseljenju. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju fatalnu spojnicu koja bi mogla da donese sastanak sa nekim čije interese ili vrednosti dovodite u pitanje.

 

 

BLIZANCI

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju o finansijama i platama, a možda ćete biti pozvani i u restoran. U utorak i sredu, 16-17. aprila, biće opozicija između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih promena koje mogu biti vezane za pitanja vašeg odnosa sa rođacima, komšijama ili rođacima vašeg partnera.

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da će u vaš život doći žena koja će potajno uticati na ishod ozbiljnog pitanja u životu. Venera vlada sektorom misticizma i tajni, tako da sami možete pokrenuti neku vrstu dijaloga, koji će na kraju doneti svetli uticaj u vaš život. Na primer, možete razgovarati sa prijateljem ili kolegom o mogućnosti da pređete u drugu firmu, ili da zajedno odete na obuku ili putovanje.

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadne situacije, kao grom iz vedra neba. Možete saznati šta je dugo bilo skriveno od vas. Ovo će biti povezano sa vašim brakom ili poslovnim partnerom. Veliki proboj u onlajn poslovanju je takođe verovatan. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobno spajanje koje može dovesti do problema u stanovanju. Poplava, pucanje cevi itd.mogući su, pa budite pažljivi.

 

RAK

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće vam emotivan dan, kao da ste između prošlosti i budućnosti. Velike promene su verovatne u vašoj karijeri, kao i u pitanjima kupovine ili prodaje kuće. U utorak i sredu, 16-17. aprila, biće opozicija između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva emotivna dana zbog finansijskih izazova. Možete se baviti partnerom, raspravljati se o tome ko će i koliko uložiti u kupovinu, hipoteku ili kredit. Takođe ćete verovatno morati da rešite neki problem sa nasleđivanjem.

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da će u vaš život doći osoba koja će promeniti vaš status u karijeri ili vezi. Verovatno ćete upoznati ženu na visokom nivou koja će vam pomoći u karijeri. Ako se ne bavite karijerom, onda će neko stambeno pitanje biti rešeno.

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt sukoba u okviru finansijskih ambicija. Takođe na ovaj dan možete naučiti nešto o svom detetu, ili o sopstvenoj trudnoći. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobno spajanje, koje može doneti sukob sa rođakom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker