astrologija

Iskoristite ih da postignete sve što ste zacrtali: Ovo su NAJMOĆNIJI DANI u aprilu + saveti (ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA)

0

U aprilu će biti dosta nepovoljnih dana, a vi se potrudite da one najmoćnije iskoristite maksimalno u svoju korist 

DANI MOĆI U APRILU
DANI MOĆI U APRILU foto: Shutterstock / Kateryna Upit

Tokom aprila postoji čak 8 veoma opasnih dana kada je potrebno otvoriti sve oči kako se ne bi potkrale greške koje kasnije mogu skupo koštati. Ipak, kao i u svakom mesecu i u aprilu ima dana kada će sve ići od ruke.

 

Trudite se da ih ugrabite i iskoristite na najbolji mogući način, jer sve što tih dana započnete sve će vam se odvijati po planu i bićete vrlo zadovoljni svime što čete postići.

 

Ovo su najmoćniji dani u aprilu, a na vama je da ih iskoristite.

4. april - datum ogledala


Ovo će biti jedan od naučnoteženijih dana u godini. 4. ovog meseca moći ćete da radite šta god želite, i to bez ikakvih komplikacija. Na današnji dan sva vrata će nam biti otvorena. Četiri će vam pomoći da se oslobodite loših uspomena i postanete ono o čemu smo dugo sanjali, ili da napravite prvi korak ka tome. Verujte u sebe i zapamtite. Da ste 4. aprila slobodni da radite ono što vas ili vaše najmilije može učiniti srećnim.

 

21. april — Kvadratura Sunca i Plutona


Ovo će biti veoma, veoma emotivan dan (na dobar način) zbog učenja u harmoničnom aspektu Sunca. Kvadratura se ne ističe posebno na pozadini drugih aspekata, ali ako su udaljeni objekti uključeni u ovaj aspekt, onda je to izuzetno važno. Ovo je dan ljubavi, brige, pozitivnosti, uzajamne pomoći i povećane komunikacije. Ljudi će više komunicirati i postati otvoreni jedni prema drugima. Iskoristite ovo da se pomirite sa nekim ili da se približite, ili pronađite srodnu dušu i nove prijatelje.Ovog dana, Merkur će se vratiti u direktno kretanje, završavajući retrogradnu fazu. Ovaj dan će za mnoge od nas biti izuzetno povoljan. Finansijski sektor će procvetati i ponovo početi da donosi pozitivne emocije mnogima od nas. Glavna stvar ovog dana je da ne budete lenji i da budete otvoreni za novo poznavanje i traženje inspiracije, a vrlo verovatno i za novu romansu.

 

KO ĆE IMATI SREĆE TOKOM APRILA?
KO ĆE IMATI SREĆE TOKOM APRILA?foto: Dmytro Kapitonenko/Shutterstock

29. april — Venera prelazi u znak Bika


Druga kuća horoskopa, koja predstavlja Bik, najčešće je odgovorna za sferu novca, uspeha i finansijske sreće, imovine i ljudskih tajni. Venera sa svim ovim nije posebno povezana, ali će nam svima dati snagu da krenemo ka svojim snovima. Posebno ovog dana i narednih nekoliko nedelja nakon njega, ti i ja ćemo biti veoma, veoma jaki i otporni. Takođe, 29. april se može nazvati danom ljubavi. Naš energetski sektor će značajno rasti.

 

Veruje se da je u danima snage važno da svoje misli usmerite na ono što će se dogoditi u budućnosti, a ne na ono što se dogodilo u prošlosti. Nemojte se obeshrabriti i ne dozvolite sebi da razmislite o bilo čemu negativnom.

 

Neka samo sreća i ljubav osvetle vaš život. Ovi dani će vam pomoći da programirate svoju energiju za uspeh i ostvarite svoje ciljeve. U danima snage ne bi trebalo da se ograničite ili stvorite prepreke sopstvenom razvoju. Ovo su dani kada pred nama nema ograničenja.

 

Bonus video:

Ko konačno može da odahne?

 

makonda-tracker