astro zanimancija

Veliki PROLEĆNI HOROSKOP od aprila do juna: Device izlaze iz zone kofora i GRABE NAPRED, a ko će uploviti u bračne vode?

0

Lepi dani su pred nama, a evo šta čeka horoskopske znake u naredna dva meseca 

VELIKI PROLEĆNI HOROSKO DO MARTA DO JUNA
VELIKI PROLEĆNI HOROSKO DO MARTA DO JUNA foto: Shutterstock

20. marta obeležava se prolećna ravnodnevica  na severnoj hemisferi, početak astrološke nove godine i početak sezone Ovna. 

 

Kako Sunce prelazi ekvator, počećemo da dočekujemo duže dane. S obzirom da se Mlad Mesec u Ovnu pojavljuje 21. marta, ovo je ekstra moćno vreme da postavite namere i manifestujete svoje snove.

 

Prolećna ravnodnevica stiže, a ovo je vaš horoskop za proleće koje nam već polako kuca na vrata.


Ovan


Ovo je vaše vreme da zablistate kao sjajna i moćna zvezda kakva jeste. Uživajte u dobrim vibracijama koje vam stižu. Prihvatanje optimističkog duha sezone pomoći će vam da evoluirate na načine koji mogu poboljšati vaš život na bolje. 

 

Bik


Dajte sebi trenutak predaha i smirenosti tokom prolećne ravnodnevice. Umesto da pokušavate da radite sve pod suncem, uzmite tajm-aut za malo opuštanja tokom dana. Što se više odmarate, bolje ćete se osećati.

 

Blizanci


Usklađivanje sa humanitarnim ciljem biće vrhunac sezone. Ne samo da se povezujete sa ljudima koji dele vaše vrednosti, već postajete svesniji sveta u celini pokušavajući da napravite pozitivne promene. Vraćanje zajednici biće najveći dar od svih.

 

VELIKI PROLEĆNI HOROSKOP
VELIKI PROLEĆNI HOROSKOPfoto: Shutterstock / Pixel-Shot

 

Rak


Sa vašim pozitivnim stavom, ne postoji ništa što ne možete postići. Sve dok verujete da možete da uradite sve što vam je na umu, budućnost je neograničena. Zbog toga je važno da napravite listu ciljeva koje želite da manifestujete i sprovedete ih u delo.

 

Lav


Veliki bekstvo vas zove, pozivajući vas da izađete iz grada i dobijete nekoliko pečata upasošu. Upoznavanje sveta će vam doneti novu intelektualnu i filozofsku perspektivu koja vam može otvoriti um.

 

Devica


Rast je suštinski deo života. Srećom, imate kosmički zadatak da imate sposobnost da se razvijate i menjate. Izlazak iz vaše zone udobnosti će vas naterati da izazovete sebe na načine za koje nikada niste znali da su mogući. Krećite se ka napretku da biste napredovali.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker