astro zanimancija

Veliki PROLEĆNI HOROSKOP od aprila do juna: Device izlaze iz zone kofora i GRABE NAPRED, a ko će uploviti u bračne vode?

0

Lepi dani su pred nama, a evo šta čeka horoskopske znake u naredna dva meseca 

PROLEĆNI HOROSKOP ZA SVE ZNAKE ZODIJAKA
PROLEĆNI HOROSKOP ZA SVE ZNAKE ZODIJAKA foto: Shutterstock / Alex Ost

Vaga


Ako niste dali 100% partneru  onda je ovo odličan dan da isplanirate poseban večernji izlazak sa njim. Pokažite da vam je stalo tako što ćete planirati izlazak koji će ubrzati njihovo romantično srce. Laskanje i flert će vam takođe pomoći.

 

Škorpija


Prolećna ravnodnevica vam daje priliku da podmladite svoje telo. Zakažite masažu ili pohađajte čas joge da biste pojačali svoju energiju. Tretirajte svoje telo kao hram i ne preterujte. Ne zaboravite da idete svojim tempom.

 

Strelac


Proleće donosi novu romansu bi možda mogla da preraste u nešto ozbiljnije u narednim mesecima. Postojeće obaveze će se produbiti u korenima i pokazati se kao trajno partnerstvo. Oslonite se na ljubav i istražite mogućnosti koje vaša veza nudi za budućnost.

Jarac


Sad je vreme da začinite svoj ljubavni život sa više emocija i da pokažete naklonost partneru. Verujte, uložite trud i on će vam se višestruko vratiti. Proleće će vam doneti novo uzbuđenje i trenutke koje ćete pamtiti zauvek.

 

Vodolija


Recite zbogom pasivnoj agresivnosti! Umesto da dajete komentare ispod glasa, postajete glasni i govorite. Ovo je dobra vežba za vas jer volite da izbegavate konfrontaciju. Ne morate da se svađate, samo govorite svoju istinu.

 

Ribe


Stvari novac je uvek važno, ali vi se ne opterećujete toliko u ovoj kosmičkoj klimi. Obilje i prosperitet su u skladu sa vašim ciljevima, sve dok nudite da uzvratite onima kojima je potrebna. Ako ste velikodušni i ne pohlepni, bićete nagrađeni.

 

Bonus video:

Najgore astrološke kombinacije 

 

makonda-tracker