očekuje se veliki preokret

U opsesiji kraljevskom porodicom, setili se i Nostradamusa: Mediji prenose predviđanja navodnog proroka

0

Navodni prorok Nostradamus je, takođe navodno, predvideo trenutne prilike na Ostrvu, a princa Vilijama nije video kao budućeg kralja.  

Nostradamus je predvideo na kralja Čarlsa neće nasledtii princ Vilijam
Nostradamus je predvideo na kralja Čarlsa neće nasledtii princ Vilijam foto: Profimedia, ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Francuski navodni prorok Nostradamus predvideo je navodno dosta stvari koje su se desile posle njegove smrti, u dalekoj budućnosti.

 

On je imao i jedan segment svojih predviđanja, koji se, prema pisanjima stranih medija, odnosi upravo na Britaniju, njen tron i kralja Čarlsa. 

 

Naime, Nostradamus je predvideo da će Čarls abdicirati, piše "Republic world"No, u njegovom proročanstvu se ne spominju imena kralja Čarlsa i ostalih članova porodice, ne navodi se ni godina, kao ni sama britanska kraljevska porodica.

 

Ali... 

Kralju Čarlsu je sada dijagnostikovan kancer, nakon benignog problema sa prostatom, a posle pregleda lekari su odmah izneli svoje mišljenje o Čarlsovom stanju i stadijumu u kom se rak nalazi.

 

Pošto je sve to otkriveno javnosti, interesovanje za njegova predviđanja postaje sve veće poslednjih dana. 

 

Jedna od stvari koje su ispisane u knjizi Nostradaumusovih proročanstava je da će čovek koji je "kralj ostrva" biti "isteran silom", a stručnjaci su, po pisanju stranih medija, procenili da se ovo odnosi na kralja Čarlsa III.

 

Po Nostradamusu, doći de preokreta kada je britanski tron u pitanju
Po Nostradamusu, doći de preokreta kada je britanski tron u pitanju foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Naime, prema Nostradamusu, nakon 75-godišnjeg izlaska iz monarhije, trebalo bi da dođe do velikog preokreta u kraljevskoj porodici.

 

Naime, francuski prorok iz 16. veka je predvideo da će monarha naslediti "onaj koji neće imati žig kralja“.

 

To je shvaćeno tako da će u stvari Čarlsa nasledtii mlađi sin Hari i tako "preoteti" tron svom bratu Vilijamu. 

 

Podsetimo, britanskom monarhu je dijagnostikovan kancer nakon operacije uvećane prostate. Međutim, vrsta raka od koje Čarls boluje nije objavljena, ali je rečeno da će za sada napustiti sve svoje dužnosti uprkos njegovoj volji da nastavi da radi.

 

Prema medijima. princ Hari je na putu da se nađe sa ocem, nakon što ga on "lično" obavestio o svom zdravstvenom stanju, piše "republicworld."

 

Bonus video: 

 

 

 

Glossy redakcija - Republic world 

 

 

makonda-tracker