LJUBAVNI ASTRO

LJUBAVNI horoskop za februar: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka za drugi mesec 2024.

0

Proverite svoje horoskopske prognoze za februar 2024. na ljubavnom planu.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za februar?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za februar?foto: Mariia Boiko/Shutterstock

Šta vas čeka na ljubavnom planu u februaru 2024. godine?

 

Ovan

Ovnovi, ovaj mesec je važan za postavljanje prioriteta. Počećete da shvatate kako ste sebe obmanjivali u svom životu i konačno ćete početi da težite ka većim stvarima u ljubavi. Možda ste se osećali krivim izražavajući svoja očekivanja, ali ovo je jedini način da osigurate da su vaše potrebe ispunjene. Februar će vam otvoriti oči za ono što zaslužujete.

 

Bik

U februaru svakako morate da iskoristite priliku za novu ljubav. Samo stvarni i opipljivi rezultati biće vam važni u vašim vezama ovog meseca. Ako neko nešto obeća, ali ne ispuni, možda ćete želeti da se oslobodite te veze. Zapamtite: ako izgubite nešto što vam nije odgovaralo, to uopšte nije gubitak. Ovog meseca ćete početi da shvatate koliko vam je iskrenost važna i da su reči važne samo ako odgovaraju delima.

Blizanci

U februaru shvatićete koliko svog dosadašnjeg razumevanja odnosa morate odbaciti da bi se na kraju ponovo rodilo nešto novo. Već sada počinjete da otkrivate da je vaš pristup zapravo bio samo strah i ponovljebni obrasci. Ovaj mesec će vas naterati da shvatite šta više ne funkcioniše i kakvi drugi modeli ponašanja bi to trebalo da zamene.

 

Rak

Ovaj mesec će sigurno zapaliti varnice za vas i vašeg ljubavnika. Položaj planeta u odnosu na vaš znak daće začin vašem ličnom životu. U februaru ćete se osećati kao zvezda romantičnog filma i imaćete mnogo prilika da dublje uđete u postojeću vezu ili vezu koja počinje. Shvatićete za čime zaista žudite već duže vreme

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker