ASTROLOGIJA

Horoskop Pavela Globe od 29. januara do 4. februara: Ko će ispraviti GREŠKE IZ PROŠLOSTI, a koga čeka LJUBAVNA AVANTURA?

1

Stručni saveti će vam pomoći da ove nedelje uspete u ljubavi, poslu i finansijama.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock

Svaka oblast života će biti jasnija, razumljivija - u bilo kom pravcu biće šanse da uzmete svoje zasluge ako sledite jednostavne savete.

 

Astrolog Pavel Globa daje svoje mišljnje o tome kako da se pravilno ponašate prema sebi i drugima. Narednih sedam dana je veoma važno i povoljno, ali na prvi pogled možda neće delovati najlakše.

 

Pokušajte da naučite da se nosite sa svojim strahovima , inače će vas oni preuzeti i neće vam dati priliku da uspete tamo gde ste dugo sanjali.

 

Ovan


Ovan će morati da uzme u obzir apsolutno sve - čak i neke banalne sitnice, jer će u njima biti skriven tajni smisao svega što se dešava. Neophodno je pronaći ravnotežu između percepcije stvarnosti kroz prizmu intuicije i razuma. Ovo će pomoći preKo ćedstavnicima ovog znaka da postanu srećniji, isprave greške iz prošlosti i izaberu pravi put u svetlu budućnost u ljubavi i prijateljstvu, u poslu i poslu.

 

Bik


Za Bika, snovi će biti od posebne važnosti - oni mogu predvideti budućnost, ali jednostavno ne morate da ih shvatite bukvalno. Bolje je da najteže stvari ne odlažete za kasnije, već da ih rešite u ovih sedam dana. Svaka svađa može izazvati poraze i uznemiriti Bika. Ovo je odlično vreme za sklapanje novih poznanstava - romantičnih i poslovnih. Neophodno je pokazati više inicijative, poštovanja i brige prema voljenim osobama.

 

 

Blizanci


Blizanci treba da upamte da je ova nedelja jedan od najboljih perioda za posao, za donošenje važnih odluka, romantiku i vedro opuštanje i nove emocije. Inicijativa Blizanaca treba da igra na ruku odnosima i poslu. Velika je verovatnoća da ćete uspeti u ljubavi, na poslu, u poslu. Možete pratiti bilo koji put i postaviti bilo koje ciljeve za sebe.

 

Rak


Astrolozi i stručnjaci savetuju da više komunicirate sa ljudima, postavite sebi izvodljive ciljeve i planirate budućnost. Zvezde i planete su veoma dobro pozicionirane za ove ljude, pa je važno da se ovaj potencijal ostvari. Moguće je da će u periodu od 29. januara do 4. februara Rakovi otkriti razlog za sve svoje prošle neuspehe i probleme, propuštene prilike.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker