šta vam donosi pun mesec?

Zbog PUNOG MESECA slede vam veliki izazovi: Ova 3 horoskopska znaka doživeće IZNENADNU PROMENU 27. decembra

0

27. decembar vreme je prekretnice za mnoge, a tri znaka Zodijaka posebno će osetiti moć punog meseca.

Da li je vaš znak pogođen uticajem punog meseca 27. decembra?
Da li je vaš znak pogođen uticajem punog meseca 27. decembra?foto: Valeriy-S/shutterstock

Krajem decembra, energije će se istovremeno protezati i u prošlost i u budućnost – upravo tokom punog meseca u Raku 27. decembra.

 

Mesec i Sunce su u kvadratu sa čvorovima prošlosti i budućnosti, a upravo ovaj aspekt sugeriše da još niste imali vremena da zatvorite vrata starim vezama ili zadacima,.

 

Ipak, već sad vas univerzum upućuje na novi put i daje osećaj da morate doneti odluku.

 

Pun Mesec u znaku Raka tradicionalno je odgovoran za porodične odluke: razgovor o trudnoći, kupovina novog doma, razvod ili venčanje, ili možda preseljenje u drugi grad – to su ključna pitanja koja ovaj pun mesec rešava.

 

 

3 znaka na koje će pun mesec najviše uticati

 

Ovan

Pun mesec se javlja u vašoj porodici i stambenom sektoru, što znači da možete donositi odluke u vezi sa selidbom, iznajmljivanjem kuće ili kupovinom nekretnine. Takođe, u vašoj porodici može doći do važnog događaja koji će dovesti celu porodicu za sto i možda će neke važne informacije ili tajne o vašim rođacima postati jasne. Na pun mesec osećate se rastrzani između prošlosti i budućnosti, između želja partnera i onoga što iskreno želite za sebe. Stoga, možda imate teško stanje duha, ali ne želite da o tome previše razgovarate ni sa kim.

 

Ovan, Jarac i Ribe najviše će osetiti uticaj punog meseca u Raku
Ovan, Jarac i Ribe najviše će osetiti uticaj punog meseca u Rakufoto: Ironika/Shutterstock

Jarac

Pun mesec se javlja u vašem bračnom sektoru, pa na ovaj dan možete doneti drastičnu odluku o braku ili razvodu. Kraj decembra je za vas ključni datum, kada će od ove odluke zavisiti pitanje gde ćete živeti 2024. godine i kuda će vaš život ići dalje. Verovatno će 27. decembra vaš partner biti taj koji će vam izneti svoju odluku, što za vas može postati duboko psihološko otkrovenje. Saturn, vladar vašeg znaka, biće u znaku Riba u vreme punog meseca, a on je odgovoran za dubinu emocionalnih iskustava. To znači da ćete 27. decembra biti osetljivi, ali ćete moći da razgovarate o svim pitanjima koja vas tiču.

 

Ribe

Pun Mesec u Raku se javlja u vašem ljubavnom sektoru; očekujte važno otkrovenje od partnera, koje će zauvek promeniti vašu vezu. Međutim, morate shvatiti da ćete za godinu dana biti na pragu venčanja, što znači da imate tačno godinu dana od 27. decembra 2023. da odlučite kakvog muškarca želite da vidite pored sebe. Takođe, 27. decembra možete saznati za svoju trudnoću ili ćete vi i vaš partner odlučiti da imate dete.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

makonda-tracker