ljubavni astro

LJUBAVNI horoskop za januar: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka za prvi mesec 2024.

0

Proverite svoje horoskopske prognoze za januar 2024. na ljubavnom planu.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za januar?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za januar?foto: RossHelen/Shutterstock

Šta vas čeka na ljubavnom planu u januaru 2024. godine?

 

Ovan

Ne odlažite putovanje i izlaske za kasnije. Sada je vreme da iskoristite svaku priliku za druženje. Ovo će vas navesti da upoznate nekoga ko deli vaše ideale i poglede. Ovog meseca ćete doživeti razmenu iskrenih osećanja i misli. Seksualno istraživanje i sloboda su važni, kao i potreba za iskrenim razgovorima.

 

Bik

Trenutno ste možda zavisni od uzbuđenja upoznavanja nekoga iznutra i spolja, kao i od moći ljubavi i seksa. Sada vam je posebno važan intenzitet emocija. Vreme je da pređete na pitanja koja se tiču drugih više nego vas. Prošli problemi će se rešiti sami od sebe ili će se "rastvoriti" toliko da neće zahtevati vašu pažnju.

 

 

Blizanci

Budite spremni na kraj problema u vezi ili samoj vezi — doneće vam i zadovoljstvo i bol. Rad na razbijanju loših navika i nereda može napraviti veliku razliku u vašem ličnom životu. Sada je pravo vreme za ovo. Osećate potrebu da zadržite strast, a kada ona utihne u vezi, možete postati zavisni od flertovanja sa drugim ljudima da biste se osećali ispunjeno.

 

Rak

Vaša želja da istražujete nove aspekte odnosa i seksa raste kako nova godina nastupa. Preispitajte sebe i svoje namere. Iznenadićete sebe i one oko sebe koliko toga možete da promenite na bolje. Otkrijte svoje prednosti i talente — na kraju, ovo će vam otvoriti nove perspektive.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker