ASTROLOGIJA

Veliki HOROSKOP ZA JANUAR je stigao: Blizanci će otkriti PUT DO USPEHA, a kome će karma doneti zasluženi ODMOR?

0

Nova godina se bliži i samo što nije stigla, a astrolozi donose novu prognozu za PRVI MESEC u godini, januar 2024. 

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024. GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024. GODINE foto: Pressmaster/Shutterstock

Nestašni Merkur završava svoj retrogradni ples na Novu godinu, omogućavajući nam da izađemo iz vihora 2023. jasnijeg i fokusiranijeg uma.

 

Da dodamo kosmičkom spektaklu, januarom dominiraju planete u Jarcu, posebno Merkur, Mars, Venera, Mladi Mesec i delimično Pluton. Potrudite se da u 2024. godinu uđete sa čvrstim planom i da jasno stavite do znanja da imate viziju za budućnost. 


20. januara stiže sezona Vodolije, a ulazak Plutona u nju će biti velika prekretnica, koja otvara eru promena, revolucije i inovacija 

 

 

Ovan


Ovanovi,  pripremite se da predvodite čopor u januaru, jer mlad Mesec u Jarcu će vam od 11. otvorite polja koja se tiču karijere. To će vam omogućiti da preuzmete kontrolu i definišete ulogu kojom ste odlučni da ovladate. Kada ste u nedoumici, samo zapamtite da ste vi osnova.

Ako vam se put pred vama čini neizvestan, razmislite o angažovanju mentora koji će vas usmeriti ka vašem sledećem koraku. Mesec u Lavu od 26. januara donosi kreativnost odbacujući sva ograničavajuća uverenja koja ometaju vaše vizionarsko ostvarenje ambicioznih ciljeva.

 

Bik


Januar se za vas odvija kao mesec bezgraničnog istraživanja. To je bukvalno odbacivanje starog da bi se napravio prostor za novo. Dakle, dajte sebi slobodu da se krećete svojim putem, a da se ne obavezujete na bilo kakve rigidne planove koji nemaju prostora da budete fleksibilni. Ovo je jedinstveni prozor za eksperimentisanje, prilika da osporite svoje unapred stvorene predstave o svetu. Izlazak iz poznatog na neko vreme može otvoriti vrata iskustvima koja vas ostavljaju zadivljenim.

 

Kako pun Mesec u Lavu 26. ulazi u vaš dom vaša porodična dinamika postaje centralna tačka. Napravite hrabar izbor da iskoristite ovu kosmičku priliku da povratite svoju ličnu moć od bilo kakvih porodičnih uticaja koji su možda želeli da diktiraju vaše korake. Kada se Uran okrene direktno 27., to označava povratak kući i tada će porodični odnosi biti izglađeni.

 

 

Blizanci


Ako mislite da je samo krstarenje po površini dovoljno, razmislite dvaput; planetarni ples Jarca u vašoj zoni transformacije vuče vas u senku. Dakle, ako vam se druženje čini manje primamljivim, pripišite to kosmičkom cirkusu. Ovaj period pruža snažan udarac za udubljivanje u svoje najdublje ja, otkrivanje novih narativa i vizija.

 

Ipak, pre nego što kreirate nove priče, budite spremni da bacite stare aspekte sebe oslobađajući vam prostor da napredujete ka svojoj Severnjači. Kada pun Mesec 26. ulepšava Lava, on služi kao katalizator za postizanje vaših ciljeva, naoružavajući vas alatima da ih ostvarite.

 

Rak


Pripremite se za neočekivane pozive i goste iznenađenja tokom praznika. Vaša odnosi će biti veoma burni. Prihvatite spontanost, jer je ovaj mesec skrojen za saradnju – istraživanje partnerstava koja mogu da rasvetle delove sebe koje niste bili voljni da podelite. Kreativni saveznici sa pravom sinergijom mogu ne samo da poboljšaju vaše planove već i da deluju kao navijačice za kojima je žudelo vaše unutrašnje dete.


Dok sezona Vodolije odmara u vašoj kući unutrašnje transformacije, možda ćete naići na nekoga ko može promeniti vašu putanju i pokazati vam pravu širinu vaše moći. Izaziva vas da prihvatite ponudu koju nikada ranije niste pokušali. Kada dođe pun Mesec u Lavu 26., vaše finansijsko carstvo se otvara, predstavljajući idealan trenutak za ulaganje u kreativni projekat ili hobi koji služi kao melem za lečenje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker