zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 1. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, poslednje u decembru.

Šta vam donosi nedeljni horoskop do kraja 2023. godine?
Šta vam donosi nedeljni horoskop do kraja 2023. godine?foto: Grekov's/Shutterstock

Grandiozna po svojoj transformacionoj snazi, 2023. završava se na blistav pun mesec u Raku 27. decembra, a potom, 11. januara, sledi mlad mesec. Ovo sugeriše da će praznični period biti idealno vreme za samorefleksiju – retrogradni Merkur i nedelja od punog meseca do mladog meseca su dizajnirani za važan unutrašnji rad.

 

Postavljanje novih ciljeva, razjašnjavanje prošlih veza i razgovor sa samim sobom o planovima za 2024. imaće uticaj na sve nas.

 

Što se tiče nedelje od 25. decembra do 31. decembra, bitna pozadina biće povećanje sunčeve aktivnosti – osetićete da imate više snage.

 

 

Nedeljni horoskop za svaki znak po danima

 

Ovan

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom pomoći će u rešavanju finansijskih pitanja vezanih za inostranstvo ili nekih skrivenih planova. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, što će uneti jasnoću u pitanje nekretnina. Možete odlučiti da kupite stan ili zemljište, ili ćete na kraju prodati svoj dom. Važan događaj se takođe može dogoditi u životu vaše majke. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatan je iskorak u pitanju prihoda i odgovor menadžera na povećanje plate.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu će vam pružiti vedro raspoloženje zahvaljujući praznicima ili kreativnom događaju. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš finansijski sektor; vaš novac i problemi sa samopoštovanjem se poboljšavaju. Kao da ćete osetiti veliko olakšanje zbog nekog dostignuća na koje ste dugo čekali.

 

Bik

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom poboljšaće vaša prijateljstva i možda će doneti važan dijalog sa nekom ženom. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će doneti razjašnjenje po pitanju odnosa sa rođacima. Možda ćete otići u posetu svojoj majci, ili će sestra doći kod vas Takođe možete saznati važne vesti o važnoj ženi u vašem životu. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Događaj će se ticati pitanja studiranja ili putovanja.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu doneće vedro veselje uz porodični događaj. Možda ćete imati slavlje, ili ćete možda biti pozvani u posetu. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš znak. Osećaćete se energičnije i vaše opšte raspoloženje će se poboljšati. Pomeriće se nešto u vezi sa finansijskim problemima što vas muči od početka septembra.

 

Nedeljni horoskop donosi mnogo zanimljivih situacija
Nedeljni horoskop donosi mnogo zanimljivih situacijafoto: ShotPrime Studio/Shutterstock

 

Blizanci

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom poboljšaće vaše odnose sa menadžmentom. Očekuje vas važan razgovor o vašoj karijeri. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će uneti jasnoću u finansijske zadatke. Na primer, možda primate veliku sumu ili možda ulažete novac. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatan je iskorak u radu sa psihologom, a može doći i do neke rizične ili adrenalinske situacije koja će vam pomoći da prebrodite krizu.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu će vam doneti vedro raspoloženje zahvaljujući komunikaciji sa rođacima, braćom i sestrama. Takođe možete kupiti karte i organizovati putovanje. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš sektor završetka poslova i tajni. Možda osećate da se vaši psihološki problemi sa partnerom počinju rešavati. Može doći i do pomaka u pitanjima vaših putovanja u inostranstvo.

 

Rak

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom poboljšaće vašu vezu, a možda ćete razmisliti i o obrazovanju za nastavak ličnog projekta. Uspešan kontakt sa jednom ženom i pomoć od nje. U sredu, 27. decembra, u Raku je pun mesec koji će se odigrati u vašem znaku. Bićete u centru pažnje, osim toga, u prvom planu biće vaši odnosi i kritike drugih ljudi o vama. Možete završiti ciklus koji ste započeli 18. jula, na primer, prekinuti neku vezu. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatan je iskorak u dogovorima sa partnerima ili timom istomišljenika. Uopšteno govoreći, možete imati koristi od oglašavanja i promocije.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu doneće potrebu da se novac troši na nešto skupo i luksuzno. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš sektor prijatelja i istomišljenika. Poboljšali ste odnose sa onima sa kojima ste se možda družili od 4. septembra.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker