astro prognoze

Posle ZIMSKOG SOLSTICIJA — ništa neće biti isto: 4 znaka Zodijaka čiji život će se NEPOVRATNO izmeniti od 22. decembra

0

Za 4 znaka Zodijaka će se životni planovi izmeniti nakon 22. decembra i zimskog solsticija.

Da li ste među znacima kojima se planovi menjaju posle 22. decembra?
Da li ste među znacima kojima se planovi menjaju posle 22. decembra?foto: ShotPrime Studio/Shutterstock

22. decembra dolazi dan zimskog solsticija. Tradicionalno, vreme Jarca se smatra najboljim periodom za postavljanje ciljeva za narednu godinu, a takođe, pošto je ovo sazvežđe kardinalno, donosi drastične promene u životu.

 

Zanimljivo je da će se u petak, 22. decembra, Sunce povezati sa Merkurom, što znači da u vama možda sazreva ideja ili čak misao o tome kuda bi trebalo da se krećete dalje. Ovaj unutrašnji prodor će biti podržan opozicijom Venere i Urana u znacima Škorpije i Bika; kroz unutrašnju napetost jednostavno će se „roditi“ razumevanje šta dalje i donećete pravu odluku.

 

Događaj u petak i subotu biće povezan sa onim što se dogodilo u vašem životu 1. i 2. decembra. Možda ćete ponovo naići na iste ljude ili diskusiju o nekom pitanju koje vas je zaokupljalo početkom meseca.

Kome se život menja nakon 22. decembra?

 

Blizanci

Vaš vladar Merkur se povezuje sa Suncem, što će vam doneti osećaj ponovnog pokretanja u vašem životu kroz neku vrstu komunikacije. Događaj se odvija u vašem sektoru lične krize i porodičnog budžeta. To znači da ćete možda saznati nešto o plati vašeg partnera, ili se zbog problema sa novcem u porodici suočiti sa činjenicom da je vreme da hitno promenite pristup raspodeli i ulaganju novca.

 

Rak

Solsticij i konjunkcija svetlosti sa Merkurom se dešava u vašem sektoru veza, a sledeće nedelje, 27. decembra, biće pun mesec u Raku. Ovo sugeriše da ste na ivici ozbiljnih životnih promena, a one će se desiti vrlo brzo. Možda ćete saznati nešto o svom partneru: tajnu ili neke od njegovih ličnih planova, neka dokumenta, poklon... Pored toga, neko iz prošlosti može se vratiti u vaš život iznenadnom porukom ili pozivom.

 

Nekim znacima horoskopa kraj decembra donosi nove izazove i mogućnosti
Nekim znacima horoskopa kraj decembra donosi nove izazove i mogućnostifoto: Dean Drobot/Shutterstock

Lav

U petak se vaš vladar Sunce povezuje sa Merkurom, što znači da ćete možda doći na neku ideju ili dobiti savet koji bi vam mogao promeniti život. Na primer, možda ćete dobiti telefonski poziv, tekstualnu poruku ili čak posetu, što će vas na kraju primorati da kreirate novi cilj za 2024. Sunce u našoj karti je često šef, otac ili muž, tako da može doći do promene u životima ovih ljudi i to će uticati na vas. Planetarna konjunkcija se dešava u vašem zdravstvenom i radnom sektoru, tako da ćete možda imati novog doktora, vesti o nekim novim poslovima ili sami odlučite da unajmite asistenta.

 

Devica

Vašim znakom vlada Merkur, a njegova retrogradnost i konjunkcija sa Suncem sugeriše da ćete se vratiti u staru situaciju i ponašati se na način na koji ranije niste mogli ni da zamislite. Stvar se može odnositi na pitanja ljubavi, kao i na lični projekat; možete iznenada odlučiti da zatrudnite, ili ćete možda početi da vodite društvene mreže i da se oglašavate na njima. Što se tiče odnosa, možete osetiti da postoje sile koje kontrolišu vaš život i, bez obzira kako na to gledate, događaji se dešavaju prema određenoj ideji univerzuma. Dakle, u petak biste mogli iznenada sresti nekoga ko će na kraju promeniti vaš svet na veliki način.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrološkinja upozorila na kretanje retrogradnog Merkura: IZDRŽITE DO JANUARA

 

makonda-tracker