Kako će portal 12:12 uticati na vaš horoskopski znak? Bikove čeka NEVEROVATAN RAST, jedan znak VRTLOG KOSMIČKE ENEGIJE

0

Za svaki horoskopski znak, Portal 12:12 će doneti jedinstven skup uticaja i mogućnosti.

 

ŠTA PORTAL 12:12 DONOSI STRELČEVIMA?
ŠTA PORTAL 12:12 DONOSI STRELČEVIMA?foto: ANTON URICH/Shutterstock

Strelac


Tokom Portala 12:12, Strelci mogu očekivati povećanje svoje prirodne želje za životom. To je vreme kada se čini da univerzum širi svoje ruke, nudeći beskrajne mogućnosti za rast i istraživanje.

 

Energija portala podstiče Strelce da svoje strele usmere još više, tražeći nove horizonte i iskustva sa svojstvenim entuzijazmom.

 

Međutim, nije sve u avanturama na otvorenom. Ovaj portal takođe nudi jedinstvenu priliku za Strelce da krenu na unutrašnje putovanje.

To je vreme za duboko razmišljanje, omogućavajući im da istraže dubine sopstvene mudrosti i razumevanja. Ova introspekcija može dovesti do dubokog uvida u njihov životni pravac i svrhu.

 

Štaviše, Portal 12:12 sa sobom donosi priliku za Strelce da se dublje povežu sa drugima.

 

Jarac


Za Jarčeve, Portal 12:12 je vreme za preispitivanje ciljeva i ambicija. To je prilika da razmislite o svom putu i ​​razmislite da li je u skladu sa vašom pravom svrhom.

 

Ovo razmišljanje može dovesti do moćnih uvida, koji će vas voditi ka ispunjenijim nastojanjima. Energija ovog portala naglašava rast, podstičući Jarčeve da se oslobode starih obrazaca i prihvate promene.

 

Očekujte da ćete osetiti talas odlučnosti i jasnoće. Ovo je vaš trenutak da postavite temelje za dugoročne planove i ambicije. Međutim, takođe je važno uravnotežiti ovo sa trenucima odmora i introspekcije.

 

Odnosi, profesionalni i lični, mogu doći u fokus tokom ovog perioda.

Vodolija


Energija Portala 12:12 donosi povećan osećaj svesti i jasnoće Vodoliji. To je vreme kada je intuicija na svom vrhuncu i vodi vas stazama koje nisu samo korisne za vaš sopstveni rast, već i za kolektivno blagostanje.

 

Vodolije su prirodno prilagođene potrebama zajednice, a ovaj portal otvara vrata novim načinima razmišljanja i postojanja koji mogu imati dubok uticaj na društvo.

 

Štaviše, ovo je idealno vreme za Vodolije da se povežu sa ljudima koji imaju isto mišljenje, da sarađuju i da budu kreatori promena kakvi bi trebalo da budu.

 

Njihova prirodna sposobnost da razmišljaju van okvira biće znatno poboljšana, dajući im prednost u svim kreativnim i intelektualnim poduhvatima.

 

Riba


Ribe su prirodno prilagođene protoku emocionalne energije. Tokom portala 12:12, ova osetljivost je pojačana, omogućavajući Ribama da lakše iskoriste svoje urođene psihičke sposobnosti.

 

Vreme je da veruju svojoj intuiciji i slušaju suptilni šapat svoje intuicije.

Ovaj portal nudi Ribama jedinstvenu priliku da zarone duboko u svoj unutrašnji svet. To je period u kojem snovi mogu postati živopisniji, a granica između stvarnosti i eteričnog carstva se zamagljuje, otkrivajući uvide i istine koje su ranije bile skrivene.

 

Prakse meditacije i svesnosti mogu biti neverovatno korisne u ovom trenutku, pomažući Ribama da usidre svoj široki emocionalni spektar i da ga kanališu na konstruktivan način.

 

Bonus video:

 

Srodna duša prema horoskopskom znaku

 

 

makonda-tracker