neće vam se izlaziti iz kreveta

3 horoskopska znaka čekaju VAŽNE PROMENE: Venera u Škorpiji donosi STRAST i ljubav o kojima ste maštali

0

Astrolozi predviđaju da će pripadnici tri znaka Zodijaka tokom decembra doživeti mnogo toga značajnog na ljubavnom planu

Venera u Škorpiji označava dublju emocionalnu povezanost, otvorenost i mnogo, mnogo strasti....
Venera u Škorpiji označava dublju emocionalnu povezanost, otvorenost i mnogo, mnogo strasti....foto: Dmytro Kapitonenko/Shutterstock

Venera u Škorpiji je najstrastveniji tranzit "ljubavne planete", vreme kada prihvatamo želje i ne suzdržavamo se po pitanju svojih osećanja.


Oni do kojih nam je stalo posvetiće nam punu i direktnu pažnju i nema zadrške!


Kao planeta ljubavi, Venera ne voli previše da se trudi, ali kada se nađe u Škorpiji, znaku kojim upravljaju Mars i Pluton, ona ima tendenciju da bude odlučnija u postizanju svojih ciljeva i osvajanju.

Šta nam donosi Venera u Škorpiji?


Venera je u polje Škorpije ušla 4. decembra i tu će se zadržati do 29.12, a astrolozi ističu da je u pitanju razdoblje u kome naši odnosi prolaze kroz značajnu transformaciju. U centru pažnje biće ljubav, posvećenost i način na koji se ophodimo prema partnerima i onima koji nam se dopadaju.


Uticaj Vene u Škorpiji je obeležen dubokim emocionalnim vezama, što nas podstiče da budemo iskreniji u vezi s tim kako se osećamo.

 

Komunikacija je ključna reč tokom Venere u Škorpiji
Komunikacija je ključna reč tokom Venere u Škorpijifoto: Stock-Asso/Shutterstock

Što se tiče seksa, ovaj položaj pruža mnogo slobode i, sve dok je dogovoreno, možete očekivati da ćete preći mnoge granice i ispuniti svoje čežnje. Fantazije postaju stvarnost jer će obe strane želeti da udovolje jedna drugoj, bez suzdržavanja, a seksualno ispunjenje je od suštinskog značaja za Veneru u Škorpiji i ona će učiniti sve da u krevetu ne bude dosadno.


Kome će Venera u Škorpiji biti posebno naklonjena?

 

  • Ovan


Vaš romantični život mogao bi da poprimi optimističniji pristup s ovim Venerinim tranzitom i učini vas fokusiranijima da nastavite da gradite svoju vezu.


Ako ste slobodni, sada ćete shvatiti koliko ste fleksibilni da biste pronašli osobu koja je usklađena s vašim vrednostima. Ovaj tranzit će vam pomoći, zahvaljujući Severnom čvoru u vašem znaku, da razmislite o tome šta vam zaista pruža radost u odnosu s partnerom.

 

  • Blizanci


Promene u vašim odnosima mogu biti glavna tema ovog tranzira dok gledate unapred i otkrivate za šta ste sposobni. Dok je Venera u znaku Škorpije, mogli biste biti zabrinuti zbog vrednih lekcija koje ste naučili u prošlosti.

 

Venera u Škorpiji donosi strast pripadnicima svih horoskopskih znakova
Venera u Škorpiji donosi strast pripadnicima svih horoskopskih znakovafoto: Ground Picture/Shutterstock

Tokom narednih nedelja, komunikacija postaje neophodna ako ste u vezi, a onima koji su slobodni, komunikacija će takođe biti značajna jer omogućava da procenite šta tražite od potencijalnog partnera.

 

  • Škorpija


Vaša energija ljubavi, veze i strasti još je moćnija jer je Venera baš u vašem znaku!


To vam omogućava da budete opušteniji i srećniji s ljudima koje ste pustili u svoj život. Prošli ste kroz dovoljno lekcija kada je Južni čvor bio u vašem znaku, što vam je pomoglo da bolje razumete odnose koji su za vas bili značajniji i pozitivniji. Ovaj period mogao bi da bude savršen za oproštaj i razumevanje, a očekujte i da će vas inspirisati da planirate lepe trenutke.
 

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

makonda-tracker