grade porodične uspomene

"Čuvari prošlosti i vladari sadašnjosti": Lepa Brena oženila bratanca, a o ovakvom venčanju maštaju mnoge devojke

1

U Novom Sadu se proteklog vikenda okupila porodica Lepe Brene kako bi prisustvovala velikom slavlju.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Lepa Brena je oženila svog bratanca Edina koji se zakleo na večnu ljubav dugogodišnjoj izabranici Maji. Edin je sin Breninog brata Faruka, a ovaj događaj je okupio celu porodicu, s obzirom na to da njihova sestra Fara živi u inostranstvu.

 

Pevačica je, kao što se i očekivalo, zapevala na svadbi, a koliko je atmosfera bila dobra svedoče brojne fotografije koje je objavila Brena, ali i mlada, ona je inače iskoristila i priliku da se svima zahvali na lepim rečima i prisustvu.

- Nema tih reči koje mogu opisati naša osećanja. Pokušavam da smislim nešto lepo, ali mislim da su naše emocije juče sve rekle. Hvala svim gostima na svakom osmehu, zagrljaju i divnoj energiji. Hvala tetki Lepoj Breni na najboljem poklonu ikada, atmosfera uz vaše pesme je bila najemotivnija. Hvala svima još jednom. Volimo vas. Maja i Edin - napisala je Maja, inače uspešan web dizajner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena je objavila zajedničku porodičnu fotografiju što je privuklo mnogo pažnje s obzirom na to da se jako retko dešava da cela porodica Jahić bude tako na okupu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Šta ti je genetika. Niko nije ispod 178 cm visok. Svi smo tu, čuvari prošlosti i vladari sadašnjosti - napisala je pevačica ispod niza fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Samo venčanje je bilo pravo malo porodično slavlje, mlada je blistala u kratkoj venčanici neobičnog kroja, dok je mladoženja bio u elegantnom plavom odelu.

 

Nakon raskošnog slavlja usledio je porodični odmor na luksuznoj jahti koja je bila usidrena u Porto Montenegru.

 

 

makonda-tracker