predviđanja

Jednom znaku će 13. novembar okrenuti život NAOPAČKE: S lakoćom će odbaciti sve što im smeta, a stiže – NEŠTO PREDIVNO

0

Budući da će mlad mesec biti u Škorpiji, svi će se lako odricati životnog tereta, a jednom znaku će i druge stvari ići od ruke...

Mlad mesec uvek označava novo životno poglavlje, a 13. novembra biće u Škorpiji
Mlad mesec uvek označava novo životno poglavlje, a 13. novembra biće u Škorpijifoto: Zolotarevs/Shutterstock

Mlad mesec će u novembru biti u Škorpiji, a zasvetleće na našem nebu 13. novembra i doneti promene mnogim znakovima Zodijaka.


Trineasti dan novembra nas usmerava ka našim emocionalnim dubinama jer nas mlad mesec u Škorpiji uvek nas tera da idemo srcem, a ne glavom, pa ni ovaj neće biti izuzetak.


Ova lunarna faza doneće većini pogodno tlo da zasadimo seme nečega novog u životu, dok će Škorpija pomoći da se oslobodimo tereta koji nas je kočio ka napretku.


Kada je reč o ljubavi, jedan znak posebno bi mogao da se raduje od mladog meseca – u pitanju je Bik.

Šta čeka horoskopski znak Bika tokom mladog meseca u Škorpiji?


Početna faza Meseca mogla bi da podstakne vašu potrebu za intimnošću, dragi Bikovi, a astrolozi predviđaju da može da pokrene i novu ljubavnu vezu.


Važno je da budete spremni za promene, otvorenog uma i da ne strahujete od pokazivanja svojiih slabosti. Kako savetuje astrološkinja Narajana Montufar, oni koji osete privlačnost treba da se prepuste u ljubavi, ali uz važnu napomenu – vi budite ti koji će preuzeti kontrolu!

 

Simbol horoskopskog znaka Bika, koji će procvetati u ljubavi na mlad mesec u Škorpiji
Simbol horoskopskog znaka Bika, koji će procvetati u ljubavi na mlad mesec u Škorpijifoto: Shutterstock/Allexxandar

Ovo je zgodan trenutak da Bikovima ljubav bude prioritet je pogodno vreme za uspostavljanje dugotrajnog i harmoničnog odnosa.


Kada je reč o zauzetim Bikovima, oni koji nisu zadovoljni aktuelnom vezom lakše bi mogli da izađu iz nje, a smeši im se nova ljubav iza ćoška. Ukoliko su vak srećni u vezi, sada je sjajan momenat da naprave novi korak i počnu zajednički život, venčaju se, počnu da planiraju potomstvo...

 

BONUS VIDEO

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

makonda-tracker