astro prognoza

Koja 3 znaka očekuju velike promene u ljubavi u naredna 3 meseca? Važne odluke, neslaganje sa partnerom i sukobi

0

Aspekti planeta u naredna 3 meseca posebno će uticati na polje ljubavi, a najveće promene mogu da dožive sledeća 3 horoskopska znaka

Tri znaka Zodijaka će se suočiti sa ozbiljnim previranjima na polju ljubavi.
Tri znaka Zodijaka će se suočiti sa ozbiljnim previranjima na polju ljubavi.foto: Shutterstock / Pachai Leknettip

Krajem proleća i tokom leta očekuju nas planetarni aspekti koji mogu određene odnose staviti na test, kako navode astrolozi. Merkur je trenutno retrogradan, a od 15. maja, kada opet krene direktno, možemo se suočiti sa raznim promenama i naučenim lekcijama u odnosima, piše Sensa.

 

Pošto Merkur značajno utiče na komunikaciju, moguće je da ćemo saa moći jasnije i preciznije da saopštimo svoje potrebe, kao i način na koji se osećamo.


Mars će proći kroz znak Lava između 20. maja i 10. jula 2023. godine. Lav je uvek u centru pažnje, pa se pripremite za reflektore. Ovo takođe može značiti pažnju potenijalnih partnera, što će prijati onima koji tragaju za ljubavi i već duže su slobodni. Mesec jun je posvećen Blizancima i, sve dok je Sunce u njihovom znaku, doživljavaćemo dualnost u našim životima.

Možda ste neodlučni ili čak suočeni sa kategoričnim odlukama u vezi sa svojom vezom.

 

Venera u znaku Lava, od 5. juna, dolazi sa izuzetnim mogućnostima u ljubavnom smislu. Bićete autentičnii dozvolićete da vas vide kakvi jeste. Venera 23. jula počinje retrogradni hod u znaku Lava, što može dovesti do susreta sa novim ljudima, neke nove veze, ali i izazove.

 

Najviše promena, pa čak i izazova u ljubavnom planu u naredna 3 meseca (maj, jun i jul), osetiće sledeći horoskopski znakovi:

 

  • Blizanci

 

Pred vama su tri naporna meseca. Želite da uradite mnogo i osećate da niste u stanju da se mobilišete. Moguće je da ovo unutrašnje previranje predstavlja problem za vašu vezu, posebno ako nemate vremena da provedete sa svojim partnerom. Moraćete više da komunicirate i da ga uključite u svoje planove.

Tri naporna meseca su pred Blizancima.
Tri naporna meseca su pred Blizancima.foto: Shutterstock

Možda imate tendenciju da sve radite sami, a to će biti prilično bolno za vašu voljenu osobu. Pored toga, možda ćete se suočiti sa prilično važnom odlukom za budućnost vaše veze. Očekujte predloge za preseljenje u drugi grad ili zemlju.

 

  • Lav

 

Mesec maj dolazi sa mnogo poteškoća za vas, posebno u ljubavnom sektoru. Biće vam teško slagati se sa partnerom i nećete moći da izrazite tačno šta želite. Iskreno govoreći, možda čak ni ne znate šta želite. Za vas, promene u vašoj ličnoj sferi mogu proizaći iz određenih mogućnosti koje dobijate na profesionalnom nivou.

 

Vreme je da zablistate na poslu, a to upija vašu energiju. Ako želite da vaša veza ne pati, moraćete da budete organizovaniji. Uključite romantičnu večeru u svoj raspored, s vremena na vreme. U junu će biti lakše upravljati stvarima, sa Venerom u vašem znaku. To znači da će odluka koju sada donesete u vezi sa svojom vezom biti dugotrajna.

 

  • Strelac

 

Narednih nekoliko meseci biće vam teško, posebno ako je vaša veza na daljinu ili ne uspevate da provedete mnogo vremena zajedno. Ako vi ili vaš partner morate da idete u posete ili ste daleko jedno od drugog, nastaju mnogi problemi i sukobi.

 

Mnogi pripadnici ovog znaka biće suočeni sa odlukom da se razdvoje ili nastave zajedno. Važno je zapamtiti da ovog leta nema povratka za bilo koju odluku. Postoje radikalne promene u vašoj vezi i nisu sve povoljne. Tek u jesen ćete moći jasnije da sagledate svoj sentimentalni život.

 

makonda-tracker