zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP od 5. do 11. novembra: Device - stiže zanimljivo poznanstvo, a koga čeka OGROMAN NOVAC?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Veliki nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra
Veliki nedeljni horoskop od 5. do 11. novembrafoto: Shutterstock/Ground Picture

Nova radna nedelja je pred nama. Pojedinim znakovima ona donosi iznenađenja na ljubavnom planu, a ima i onih koji će osetiti šta znači iskreno biti voljen.

 

Zavirite i vi u najnoviju astro prognozu za vaš znak Zodijaka i pripremite se za dešavanja koja su pred vama.

 

 

Ovan 


Posao - Od 11.11. vaša spremnost za širenje znanja i vešta komunikacija biće na vrhuncu. Pružiće vam se prilika za kraći put ili honorarni posao, koji će vam doneti znatnu finansijsku dobit.

 

Ljubav - Neke stvari koje ste uporno ignorisali, misleći da će vreme sve rešiti, sada izlaze na videlo. Ako ste u vezi, vaš partner će biti zainteresovan za zajednički život, ali će vam možda trebati neko vreme pre nego što kažete „da“.

 

Zdravlje – Ovan će imati odličnu koncentraciju, a vaše dobro raspoloženje učiniće vas omiljenim u društvu. Ako imate neke tegobe, pravilnom ishranom biste mogli značajno da poboljšate svoju zdravstvenu sliku.

 

Bik


Posao - Bik će biti prezaposlen, bilo da se radi o kancelarijskim ili kućnim obavezama. Na poslu ćete pokazati zavidnu efikasnost, ali ćete se često iscrpljivati radeći prekovremeno.

 

Ljubav - Ne znate uvek najbolje da se nosite sa osećanjima. Zato dozvolite da vas partner bar donekle vodi, da ne biste stalno mislili da morate sve da nadgledate. Ne govorite nešto zbog čega ćete se kajati i kajati kasnije.

 

Zdravlje – Izbegavajte da predugo sedite za radnim stolom, idite u šetnju, pešačite ili se bavite nekom drugom fizičkom aktivnošću. Vodite računa o vratnoj kičmi, imaćete koristi od vežbi joge za smanjenje bolova.

 

Nedeljin horoskop za sve znake Zodijak
Nedeljin horoskop za sve znake Zodijakfoto: Dzhulbee/Shutterstock

 

Blizanci

 

Posao - Koliko god se trudili da posao završite na vreme i prepustite se odmoru, od 11.11. uvek će se nešto novo pojaviti. Radićete prekovremeno, padati s nogu od umora ili zameniti kolegu koji je na bolovanju.

 

Ljubav - Planetarni položaji naglašavaju vašu sklonost zabavama, zavodljivi talenat i slobodu u ovom smislu. Osvojićete rečima, smislenim pogledima i romantičnim izlascima. Omiljena Venera u Vagi najavljuje mnogo strasti, poljubaca i vatrenih zagrljaja.

 

Zdravlje – Brinućete o svom zdravlju, posetićete lekara i obaviti pretrage. Naći ćete snage da odete kod zubara, čak i ako se jako plašite stomatološke stolice. Zaposleni će biti prilično iscrpljeni na poslu.

 

Rak 


Posao – Merkurov položaj je povoljan za naučnoistraživački rad. Rakovi će dobro nositi brojeve, biti sigurni u svoje znanje i na poslovnim sastancima ostavljati utisak samopouzdane i pouzdane osobe.

 

Ljubav - Posvetite se ljubavi, druženju i društvu. Pronađite dobre strane vaše veze, uprkos rastućim problemima. Ne postavljajte previše zahteva i očekujte čuda, jer je za vas ovo vreme strpljenja i ulaganja u osetljivu budućnost.

 

Zdravlje - Dobro postavljen Mars je garancija da vam ne nedostaju energija i izdržljivost. Moći ćete da ostanete vani do kasno sa svojom kompanijom i bez problema ustanete na posao ujutru. Bićete zainteresovani za vežbanje i sport uopšte.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker