ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki horoskop za NOVEMBAR je stigao: Jedan znak će osetiti IZDAJU na svojoj koži, a ko će PUCATI OD USPEHA?

0

Detaljna mesečna astro prognoza je pred vama. Zavirite u nju i pogledajte šta je to što vašem horoskopskom znaku donosi veliki mesečni horoskop 

foto: Shutterstock / Lucky Business
foto: Shutterstock / Lucky Business

Novembar donosi pojedincima transformaciju prirode, a skraćivanje dana i manje energije. Nije ni čudo, čak i položaj planeta to pokazuje. Promene raspoloženja zavise od toga kako boje prirode oko vas postaju sive. To je savršeno prirodno. Ovi instinkti su kodirani u nama, hteli mi to ili ne.

 

Horoskop za novembar 2023. savetuje pojedince da umor nadoknade radosnim događajima. Na taj način će moći da dopune izgubljenu energiju. Toliko toga je pred vama, iako se možda ne čini tako. Odvojite vreme i za opuštanje.

 

Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti, jer neće imati dovoljno snage da izguraju sve što im život podmeće pod noge. Proverite u koju kategoriju spadate vi. 

 

Ovan

 

Novembar će Ovnu doneti mnoge prepreke sa kojima će ovaj vatreni znak morati da se nosi. Na poslu može doći do nesuglasica, a vi ćete morati da branite svoje mišljenje. Možda postoji i neko blizak vama ko će pokušati da vas izda. Pošto ćete se tokom ovog perioda ponašati intuitivnije nego inače, prepoznaćete ko vam je verni prijatelj, a ko se samo igra sa vama.

 

Međutim, ovaj mesec možete iskoristiti za čitanje i učenje, jer će učenje ići glatko. U novembru, Ovnovi će se fokusirati na finansije. Pokušaćete da razvijete načine da ostvarite veći prihod i izdvojite nešto novca.

 

Možda potcenjujete situaciju i delujete ishitreno, pa nemojte oklevati da tražite savet od nekoga kome verujete. Jesen je takođe kritična po pitanju zdravlja. Telo se polako navikava na prelaz između godišnjih doba i treba mu pomoći. Vodite računa o sebi i nemojte se previše truditi. Sredinom novembra povećavaju se vaše šanse za migrene i zubobolju.

 

Ovnove će u novembru mučiti glavobolja
Ovnove će u novembru mučiti glavoboljafoto: Antonio Guillem Fernández / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Bik

 

Novembar će Bikovima doneti mnogo šansi da promene svoje živote. Najveći akcenat ćete staviti na svoje zdravlje, jer ćete se u ovom periodu suočiti i sa blagim zdravstvenim problemima. Pokušajte da promenite svoju ishranu kako biste se osećali zdravo i puni energije. Istovremeno, ovaj period je idealan za manja uređenja doma, jer ćete biti puni kreativnih ideja. Međutim, nemojte se upuštati u ogromne rekonstrukcije; ovo zahteva više koncentracije, što će vam nedostajati ovog meseca.

 

U novembru, Bikovi će imati tendenciju da izbegnu svoje dužnosti i promene način života. Ovo automatski ne mora biti ni negativno ni pozitivno. Uzmite u obzir sve prednosti i nedostatke i ljude na koje bi to moglo uticati. Ako pokušavate da se izvučete iz nevolje, razmislite o tome da li bežanje zaista pomaže ili samo odlaže problem.


Ovog meseca pun mesec će biti u položaju Bika, pa posebno pazite na njegov uticaj na zdravlje. Trebalo bi da izbegavate bilo kakvu operaciju ili napor i provodite vreme opuštajući se.

 

 

Blizanci

 

U novembru, Blizanci mogu da se raduju mnogim društvenim događajima. Zbog prijatnog držanja koje vam sigurno neće nedostajati, započećete prijateljstva sa novim, veoma interesantnim ljudima, sa kojima čak može da nastane zajednička profesionalna budućnost. Zato razmazite svoja nova prijateljstva i razmislite o svakoj rečenici koju želite da izgovorite; mnogo je važno.

 

Što se tiče vašeg fizičkog stanja, bićete veoma spremni. Nemojte se plašiti da pokušate sa još zahtevnijim sportskim aktivnostima, ali svakako ne zaboravite na dopunu vitaminima; vaš imunitet može biti oslabljen zbog tmurnog vremena.

 

 Bićete veoma rezervisani, odgovorni i finansijski obazrivi na šta ćete u ovom trenutku trošiti novac, što, između ostalog, može doprineti vašoj finansijskoj stabilnosti. Ipak, ne treba štedjeti na kvalitetu hrane koju vaše telo zaslužuje pred praznike i mentalnom razvoju, na primer, u vidu edukativnih kurseva.

 

Blizanci će biti u top formi u novembru
Blizanci će biti u top formi u novembru foto: summersmith/TikTok Printscreen

 

Rak

 

U novembru će Rakovi biti veoma strpljivi i uspeće da ostvare svoje ciljeve. Vaša motivacija i odlučnost će biti na visokom nivou tokom ovog perioda, pa nemojte se plašiti da se upustite u nešto što ste dugo odlagali. Snaći ćete se duplo više nego inače, a nećete se ni osećati umorno. Ali pazite na nedostatak sna; neko vreme će vaše telo moći da se nosi sa nedostatkom sna, ali postepeno može da izazove zdravstveni problem.

 

Zbog vaše posvećenosti, vašem telu će biti potrebno dovoljno vitamina i odmora, pa ga tretirajte dobro. Rakovi će tokom novembra biti puni energije. Mars će pozitivno uticati na vas na mnogo načina. Uporno i energično ćete slediti svoje ciljeve, moći ćete dobro da planirate vreme, a veština vam neće nedostajati.


Kod kuće bi, pak, trebalo malo usporiti. Vaš partner možda neće moći da vas prati, a to bi vam moglo smetati. Osim toga, bićete skloni preteranoj ljubomori i posesivnom ponašanju, što bi moglo da izazove besmislene nesuglasice.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker